Şimdi Ara

FM 2015 crash dump hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süredir oynamıyordum bugün oyunu tekrardan indirdim fakat oyuna girdikten sonra crash dump hatası veriyor bi de isimler yabancı lütffen yardım edin

• aynı sorun bendede var yardımcı olabilecek var mı
     FM 2015 crash dump hatası
  • Hocam oyununuz yüksek ihtimal korsan. Korsan oyunların dosyasında bilgisayarınızın virüs programı virüs algılıyor. Mesela ben ESET Smart Security kullanıyorum, bu bulduğu dosyalar virüs programınızda karantinaya alınıyo. Oyunu açmadan önce karantinadan geri yüklerseniz bilgisayara sorun hallolmuş olacaktır.
    - Ayrıca uyumluluk sorunu gider ve yönetici olarak çalıştır seçeneklerini denemelisiniz.
  • LaMorel kullanıcısına yanıt
    virüs programını silip denedim yine olmadı
    diğer dediklerinizde işe yaramadı
  • Başka crack dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    oda olmadı
  • Hocam bende aynı sorunu yasiyodum ama uzun uğraşlar sonucu actim
    Yapmaniz gereken seyleri anlatayim
    Ilk olarak antivirüs den karantinaya alinan fm dosyalarini geri yukelyin,olmazsa oyunu pc den komple silin ve mümkünse son sürüm crack bulun ayrica oyundaki save dosyalrini bir yere yedekleyip silin. Yonetici olarak çalıştırın uyumluluk sorununu felan halledin daha da hata almazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    hocam pc den antivirüsü silip denedim olmadı bir sürü crack denedim yine olmadı
  • Oyunu tekrar kurup denediniz mi, denediyseniz bence oyunu daha sağlıklı bir yerden indirin

• arkadaşım aynı sorun bende de vardı mümkünse oyunu tamamen kaldır program files veya program x86 dan tamamen oyunla ilgili dosyaları sil belgelerimden de sports interactive i sil son olarak belgelerim gizli klasör gösterden appdata var oraya gir oradanda sportsinteractive ve virüs programınla ilgili dosyaları sil

sonrasında ise önce virus programını kurup tarama ayarlarını kapat ve fm 2015 i yükle herhangi bir sorun olmayacaktır denendi oynanıyor. şimdiden kolay gelsin
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    torrentden 6-7 farklı fm 2015 , fm 2014 yükledim yine aynı şey oldu
  • yeni bir crack indirip yükledim crash dump hatası vermiyor şimdide appcrash diye bir hata veriyor
  • Hocam bakin yukaridaki arkadaş da benim yaptıklarımı yapmış. Appcrash hatasini yeni duydum. O hatayida bi arastirayim

• Hocam sorun pc de olabilir. bizim forumdan aynı hatayı alan iki konu buldum içeriğine pek bakmadım faydalı olabilir bi bakın
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83340455&p=1#83340455
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=39519211&p=1#39519211

• arkadaşım dediğimi bi denersen başarılı olduğunu göreceksin
  • arfgrsy kullanıcısına yanıt
    deniyorum fakat belgelerimden gizli klasörleri gösteri bulamadım
  • düzenle/ klasör arama seçenekleri/görünüm orada gizli dosyaları gösterme var onu göster yap
  • arfgrsy kullanıcısına yanıt
    malesef sorun devam ediyor
  • arkadaşım bende aynı durumla karşılaştım. o kadar daralmıştımki format attım sorun hala devam etti

oyunu virus programı yuklu ama taraması kapalı iken kurduysan düzelmesi gerekir bir essential la dene istersen
  • güncel bir patch yükledim ve benim sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.