Şimdi Ara

FM 2015 Beşiktaş Kariyeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynuyordum, can sıkıntısından kariyeri paylaşayım bari dedim. Transfer güncellemesi kullanmadım. Sadece yabancı sınırı için bir ayar yapmakla yetindim. Oyunumda Avrupa Birliği oyuncuları yabancı sayılmıyor.

Lisansımı Beşiktaş'a göre ayarla seçeneğini kullanarak ayarladım.

Taktik & Talimatlar
     FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri
    Taktiği kendim oluşturdum. İnternetten, atölyeden vb. almadım. Büyük takımlara karşı iyi işlemiyor, bir çözüm bulmam şart. Belli bölümlerde kontra atak oynamayı denedim ancak durum daha da kötüleşince eski taktiğe dönmek zorunda kaldım. Ek olarak oyunda çok iyi olduğumu söyleyemem, bu kariyerde neler olacak hep beraber göreceğiz.

Transferler
    Malum para olmadığı için pek transfer yapamadım. Sivok ve Franco ile yolları ayırıp yerine Edson Silva'yı aldım. Sezon sonunda bütçe yeterli olursa kadroya katmak istediğim 3-4 isim var.

Fikstür
    Elemelerde Panathinaikos'u rahat geçtik ancak Napoli özellikle ilk maçta çok zorladı. Çok üstün oynadıkları maçta bitiriciliklerinin kurbanı oldular. İkinci maç ilk maç kadar olmasa da yine üstünlerdi ama son vuruşlarda çok kötülerdi. Bu sayede gruplara kalabildik. Ligde Gençlerbirliği'ne karşı ilk yarı çok baskın futbol oynasak da farkı açamadık. Beraberlik golünden sonra da risk alınca skor 3-1'e geldi. Galatasaray maçı bizim açımızdan çok iyi geçti, neredeyse pozisyon bile vermedik ama son vuruşlardaki zayıflık sebebiyle farkı kaçırdık.

Genel Durum
    Lige güzel bir başlangıç yaptık, daha iyi de olabilirdi. Şampiyonlar Ligi kötü gitse de amacımız 3. olmaktı zaten. Bayern veya Juventus'tan en az 1 puan almayı hedefliyordum, olmayacak sanırım. Sporting'e deplasmanda 2-1 kaybetmemiz kötü oldu ancak maç onların hakkıydı. Grupta 3. olabilmek için Sporting'i kendi sahamızda yenmemiz şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 25 Eylül 2015; 2:42:04 >

• Şampiyonlar Ligi çok zor gelmiş kura, UEFA'ya oynayabilirseniz güzel.
    Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyunculara gözatın.
    Takip, başarılar.
  • LaMorel kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. 4. torbadan katılınca böyle oluyor maalesef.
  • Taktiksel Değişiklik
    Son Juventus yenilgisinden sonra taktikte bir kaç değişiklik yaptım. İlk maçlarda zorlansak da takım alıştıktan sonra açıldı. Önceki taktiğe göre belirgin şekilde daha etkili oynuyoruz.

Şampiyonlar Ligi Özet
    Son maçta üstün oynasak da 81'de yediğimiz beraberlik golüyle adeta yıkıldık. Ama uzatmanın da uzatmasında Ersan'ın müthiş kafa vuruşuyla galip gelmeyi başardık.
    Galatasaray son maçlar öncesinde grubunda liderdi ancak son maçta Schalke'ye 3-0 yenilince kendilerini Avrupa Ligi'nde buldular.

Avrupa Ligi Eşleşmeler
    Bu sefer kura şansı bizden yanaydı diyebilirim. İki eşleşmede de rakiplerimiz kolay olmasa da onları eleyebilecek güçteyiz. Tabi ilk olarak Celtic'i geçmemiz gerek.

Transferler
    Hernani önceki oyunlarımdan bildiğim bir oyuncuydu, o yüzden aldım. Gökhan'ın alternatifi de yoktu, güzel oldu. Fransuar'ı temsilcinin biri teklif etti, bedelsiz olunca bir şans tanımak istedim. Maaşı da yıllık 20 bin € zaten.

Oğuzhan ise yedek kalmak istemediğini söyleyince satmaktan başka çarem kalmadı. Aynı şekilde Cenk Gönen'de bunu söyledi ama ona gelen bir teklif olmadığından şimdilik takımda.

Özet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 25 Eylül 2015; 19:54:54 >

• Kötü kariyer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Kötü kariyer

neden hocam
  • Transfere tam gaz devam...
     FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri
    Aldığı paranın karşılığını hiç veremeyen Demba Ba ile yolları ayırdık. Mustafa gösterdiği üstün performanstan sonra birinci forvetimiz haline geldi. Aynı zamanda yerlerine daha iyilerini aldığımızdan Kerim ve Motta'yı da şimdilik kiralik gönderdik, sezon sonunda yolları tamamen ayırabiliriz. Yeni aldığımız stoper Fransuar'ı ise maç tecrübesi kazanması için kiralık gönderdik.

Avrupa Ligi
    Avrupa Ligi'ne veda ettik. İlk maçta kazanmamıza rağmen deplasmanda etkisiz bir futbolla elendik. Diğer takımlarımız Galatasaray ve Bursaspor'da bizimle beraber elendi ve böylece Avrupa'da mücadele eden Türk takımı kalmadı.

Türkiye Kupası
    Çekilebilecek en iyi kurayı çektik diyebilirim. İpler bizim elimizde.

Fikstür
    Konyaspor karşısında çok ağır bir yenilgi aldık. Üst üste gelen yenilgiler sonucunda liderliği maç fazlası olan Fenerbahçe'ye kaptırdık. Avrupa'dan elendiğimiz için artık önceliğimiz lig olacak ve şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Özet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015-16 Fenerbahçe Kadrosu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

Yeni kariyerin hayırlı olsun.Kesinlikle bu oyuncuyu bulursan al alamassan takip et fiyatı düşünce alırsın gol sorununu beşiktaşta çözersin.

Siebe Schrijvers

Ayrıca şu bi zamanlar barçada oynayan bojan ı takip et boşa çıkıncıa al aldığın sezon gol kralı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

Yeni kariyerin hayırlı olsun.Kesinlikle bu oyuncuyu bulursan al alamassan takip et fiyatı düşünce alırsın gol sorununu beşiktaşta çözersin.

Siebe Schrijvers

Ayrıca şu bi zamanlar barçada oynayan bojan ı takip et boşa çıkıncıa al aldığın sezon gol kralı olur

teşekkürler. dediğiniz adamı gözlemlemeye başladım ama bojan'ın özellikleri çok kötüymüş hocam. birde maaşı çok fazla.
  • Hocam özelliklerine bakma Beşiktaşa çok yararlı ve bedava transfer oluyor siz izleyin boşa çıkınca alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

Hocam özelliklerine bakma Beşiktaşa çok yararlı ve bedava transfer oluyor siz izleyin boşa çıkınca alın.

sözleşmesi 2018'de bitiyor, eğer fazla para istemezse denerim tabi.
  • 31. hafta deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız Fenerbahçe maçı sonrası son durum. Bursaspor hak kazansa da Avrupa'ya gidemiyor. Sanırım ffp durumu.

Yönetim ile 5 yıllık yeni kontrat konusunda anlaştık. Maaşımı kulübün giderlerini azaltmak adına en düşük seviyeye getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 27 Eylül 2015; 4:53:02 >

• Çifte Zafer
     FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri
    Ligde son 3 haftada Bursaspor'la birlikte kayıpsız ilerledik, averajla şampiyon olduk. Kupa ise çok kolaydı diyebilirim. Fenerbahçe ve Galatasaray elenince, zorlanmadan kupayı da aldık.

Yeni Yabancı Kuralı
    Açıkçası oyunun kuralı güncellediğini bilmiyordum. Bilsem Avrupa Birliği kuralını koymazdım ama ne yapalım iş işten geçti.

Yeni Teknik Ekip
     FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri
    Teknik ekipteki antrenörlerin kontratları sezon sonunda bitiyordu ve maaşları çok yüksekti. Ben de daha ucuza çok daha iyi bir ekip kurmaya karar verdim.

Transferler
     FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri
    Gökhan'ı satmayı düşünmüyordum ama teklifi görünce satmaya karar verdim. Bedel performansa göre 36 milyon euro'ya kadar çıkabilir. Aynı şekilde Milosevic'ten de yaklaşık 9 milyon euro kazanabiliriz.

Kanatları güçlendirmek adına Lincoln ve Valencia transferlerini gerçekleştirdim. Lincoln Brezilya'nın 18 yaş kuralı gereği gelecek sezon takıma katılacak. Geçmiş oyunlarımdan bildiğim bir futbolcuydu, bu yüzden hiç tereddüt etmeden transferini gerçekleştirdim. Valencia'yı ise Hernani ile birlikte ilk 11 düşünüyorum. Yedekte Olcay ve Duda olacak ama Duda ayrılmak istediğini söylediğinden yeni bir oyuncu daha alabiliriz.

Tolga'yı yaşından dolayı satmaya karar verdim. Yerine Real Madrid'den Pacheco'yu aldım. Aslında Real Sociedad'taki Rulli'yi istiyordum ama kulübüyle sözleşme yenileyince o transfer suya düştü.

Milosevic'in yerine de yine önceki oyunlarımdan tanıdığım Srdjan Mijailovic'i aldım. Açıkçası bu kadar ucuza alabileceğimi düşünmemiştim, gerçekten çok iyi oldu.

Özet
    Kasada şuan 26,5m € para var ve Şampiyonlar Ligi'nden 8, transferlerden 9m alacağımız var. Bu sezon yıllık maaş giderimiz şimdilik 30m €.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 28 Eylül 2015; 12:13:06 >

• Yeni Transferler
     FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri FM 2015 Beşiktaş Kariyeri
    Sosa Juventus'tan teklif alınca ayrılmak istediğini belirtti. İstemeye istemeye sattık ancak yerine Porto'dan 2.7m € satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığımız Josue, Sosa'yı hiç aratmayacak gibi. Veli'nin yerine Muntari, Tolgay'ın yerine genç oyuncu Gomaa'yı kardoya kattık.

Süper Kupa Hezimeti
    Kolay bir maç olmasını bekliyorduk ancak Kasımpaşa adeta ezdi geçti. Geçen seneki 6-0'lık maçın intikamını almış oldular.

Beşiktaş Kadıköy'de tarih yazdı
    Tek kelimeyle mükemmel bir performans. Özellikle Josue harikaydı.

Teknik ekipte yeni isimler

Şampiyonlar Ligi Grupları
    Bu sene bir sıçrama yaparak grup ikinciliğini zorlamayı hedefliyoruz. Zor olacağının farkındayız.

Fikstür

• DEVRE ARASI
    Fikstür
    Takım şimdilik gayet iyi ilerliyor.

Şampiyonlar Ligi
    İlk iki maçta mükemmel oynadık ama devamını getiremeyince iş son maça kaldı. Son maçın son dakikalarında gelen golle Şampiyonlar Ligi'nde devam edebildik.
    Gruplardan çıktıktan sonra kolay takım yoktur ancak Benfica diğer takımlara bakınca şanslı bir kura oldu diyebilirim.

Transfer
    Kalecimizin performansından memnun değildik ve buraya bir transfer yaptık. Takımdan ayrılanlar da oldu.

Puan Durumu

• Yine çifte kupa geldi, sezon başı süper kupada Fenerbahçe'ye 5-3 kaybettik, takip eden yoksa kariyeri burada bitiriyorum. Ss'leri belki sonra eklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.