Şimdi Ara

fm 2014e baslamayi dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta yazdigim gibi fm 2014 e baslamayi düsünüyorum.Siki bir futbol taraftariyim mutlaka her gün haberleri takip ederim ama ilk defa bir futbol kariyer oyunu oynayacagim.Daha önce hiç fm/cm oynamadim.Oyunu kurdum su an ama bana menüler vs. çok karisik geldi sanirim yabanciy oldugumdan.Oynanis hakkinda yardimci olabilecek arkadaslarin yardymlarini bekliyorum.Kendi oyun tarzlariniz ve tavsiye edeceginiz strateji,oyuncular varsa onlari da yazarsaniz memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucamayankarga -- 5 Mart 2014; 18:46:35 >

• Ben en son fm2010 oynadım serinin en iyi oyunları 2006,2008,2010 du bunlarda 6-7 sene ilerledim yeni çıkanlar çok bozdu oyuna yeni başlayacaksan wonderkid araştır birde oyuncudan çok iyi antranör al kendine onlar oyuncuları geliştiriyor birde taktiklerde çalışmalar var onları ağır yapki maçlarda kondisyonları hemen düşmesin ilk 2-3 ay sıkıntı yaşarsın ama sonra maç sonu en kötü %75 olur kondisyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağol hocam 2010 falan yükleyeyim o zaman bunu silip.bir de bildiğim kadarıyla çalışmalar ağır olursa sakatlıklar çok oluyormuş ona nasıl bir çözüm bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucamayankarga

çok sağol hocam 2010 falan yükleyeyim o zaman bunu silip.bir de bildiğim kadarıyla çalışmalar ağır olursa sakatlıklar çok oluyormuş ona nasıl bir çözüm bulabilirim?

İlk başta çelimsizler sakatlanır ama dediğim gibi sağlam fizyoterapist ve antranör,kondisyon antranörü falan alman lazım o zaman sakatlanmazlar kolay kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silmene gerek yok 2014 ile devam et, önce takımını seç kadrona bak ilk sezon transfer yapamazsın zaten takımlar transfere doyduğu için zor olur adam alman kimse satmaz, antrenör al ve antreman yoğunluğunu vs ayarla.. Güçlü bir takımla başla yeni oyuncuysan hatta Barça Madrid City falan al.
  • teşekkür ediyorum ikinize kısmetse başlıyorum artık ilk başta bir arsenal tecrübesi yaşayacağım
  • Championship/Football Manager gibi oyunların şöyle bir kıstası vardır. Ya bu oyunu çok sever yada nefret edersiniz hocam. Arası yoktur.
    O yüzden, ben direkt olarak 2014'ten başlamanızı tavsiye etmem. Daha doğrusu Normal modundan başlamanızı. Gerçekten seneler ilerledikçe detaylar katlanıyor, zevk verecek derken biraz sıkmaya, zaman çalmaya başlıyor.

Bana göre FM serisinin en iyi oyunu 2008'dir. Basit menüler, normal derece ayrıntı, hızlı maç geçişleri vs.(Hızlı maç geçişlerinden kasıtım, genelde tüm maçları izlerim ve FM 14'te 1 maç oynayana kadar FM 08'de 3 maç oynuyorum.)

Tabi kadroların güncel olmaması şuan bu oyunun en büyük handikapı. Eğer hızınızı alamamış bu yola girmişseniz, Football Manager Classic(FMC) modunda başlamınızı öneririm. Oyun bünyeye oturduktan sonra, normal modda kariyer açıp başınızı bilgisayar başından kaldırmayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • scartor kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tavsiyeleriniz için hocam arsenal la normal modta bir kariyer açtım ama daha hiçbir şeyine dokunmadım açıp bıraktım öyle başına oturup şu an uğraşmak da istemiyorum haftasonu oturup bütün günü öyle yemeyi planlıyorum alışamama durumu olursa bir klasik modu da deneyebilirim duruma göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.