hocam link açılmıyor. bende mi sorun var acaba. yardım edersenizz...
Şimdi denedim açılıyor belki o saatlerde sıkıntı vardı
teşekkürler şimdi ben de indirdim. bulana ekleyene helal olsun... gerçekten müthiş bi paylaşım oldu. futbolcuların saçma saçma sözleşme istemelerinden bıkmıştım :)
Bunu nasıl kullanıyoruz beyler ? Bir anlatabilirmisiniz indirdim kullanamadım
müdür sana nasıl dua edilir ki ağzım dilim lal oldu.. :)) neyse sen anladın.. Allah dert meşakat göstermesin.. var ol.. :))
degisikleri neden kaydedemiyorum?
Merhaba arkadaşlar...tayland sitesi buldum...kayıt etme sorunu yaşayanlar için crack var....açılan sayfada aşağıda setup+crack yazan yerde ikinci yani sağdaki yazı/karaktere tıklayın yüklenen dosyada crack içindekini kopyalayın...sorunsuz çalışıyor şu anda denemiş bulunmaktayım...
arkadaşlar 14.3.1'de bir save'im var. yabancı sınırını değiştirmek ya da oyuncuların 1 sene oynadığında türk statüsüne geçmesini falan istiyorum kısaca yabancı problemini aşmam lazım. napmam gerekiyor? 14.3.1'e göre editor var mı?
calimdorC
kullanıcısına yanıt
14.3.1 için olan editörün linkini yukarıda verdim.
editörü daha önce kullandığını farzederek 1) arama kısmına türkiye yaz 2)Türkiye nin ana ekranında "years of gain nationality" seçeneğini 1 yap
* bir yıl yapsan da bürokratik işlemler dili öğrenme derken 1,5 yıldan fazla sürüyor ** ayrıca yanlış hatırlamıyorsam (Tersi de olabilir) Milli olan futbolcularda bu geçerli diğer futbolcular genelde 10 yıl belkiyor *** bu sorunları çabuklaştırmak için Türkiye nin ana ekranında alt tarafta bulunan "gain nationality type" kısmında "accumulative" (toplam) ve en altta bulunan "Agreements" kısmındaki "Türk Hakları" kısmını "Avrupa Birliği" olarak değiştirebilirsin.