Şimdi Ara

fm 2013 orjinalde hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fm 2013 orjinaldım bir kaç maç yaptıktan sonra maç açılırken takımlar ısınıyor lütfen bekleyin diyor orda öyle kilitleniyor bazen ?

• Arkadaşlar ben bilgisayara attığım en son formattan önce hiç bir zaman bu hatayı almıyordum. Bundan 3-4 gün önce format attıktan sonra bu hatayı vermeye başladı ve adeta çılgına dönmeye başladım....
    Bilgisayarımda bulunan "Belgelerim" dosyasındaki "graphics" dosyası üstelik 6.75 GB'dı her zaman.. Yani bunun logo ya da paketlerle alakası olduğunu sanmıyorum. Çünkü öncesinde de bu dosyalar bende vardı sonuçta.
    "Arayüz" işleme modunda bu sorunun ortadan kalktığı doğrudur. Belki sorun ortadan kalkıyor ama oyunun akışkanlığı ve görselliği bozuluyor bence. Biz de bulunan grafik paketleri de arayüze etki ettiğinden "Yazılım" modu olduğunda bilgisayarın ağırlığı bir nebze olsun ortadan kaldırıyor çünkü. Bu sayede "Takımlar Isınıyor" sorunu ortadan kaldırılabiliyor.
    En son dikkatimi çeken şey de şu oldu. Bundan önceki formatlarımda hep "Ekran Kartı Güncellemeleri"ni update edip yüklemiştim. En son formatımda da bütün yedek dosyalarımı bilgisayara attım ama bir şey eksik dedim kendi kendime. Hayırlısı deyip, bilgisayar dünyama döndüm. "Takımlar Isınıyor" hatası alınca deliye döndüm en başta söylediğim gibi. Araştırdım biraz, lgoolar, face packler, arayüz derken ekran kartlarını ilgilendiren bir konu olduğu çağrışımı geldi. Ekran kartı güncellemelerini halletmediğimi anladım.
    İşin kısası arkadaşlar tüm konulara değinerek size geniş bir şekilde anlatmaya çalıştım ama ekran kartını güncellemenizi tavsiye ederim. Bu şekilde sorunun ortadan kalkacağını umarım görebileceksiniz. Eğer yine bir sorun oluyorsa, ekran kartınız düşük demektir. Maalesef ki "Yazılım" arayüzünün eksik görselliğiyle devam etmek zorundasınız. Umarım yardımcı olacaktır sizler
    e..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 2007 GÖRÜNTÜ SORUNU
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.