Şimdi Ara

fm 2013 editor hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar türkiyedeki yabancı kontenjanını kaldırmak için editör ayarlarını yapacağım ancak bu ayar kayıtlı oyunda yani şu anda devam eden kariyerimde geçerli olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pespespes -- 5 Aralık 2012; 0:02:31 >

• Kontenjan Kaldırmak Yerine Oyuncunun 2. uyruka türkiye yap kayıtlı oyunda geçerli olur ama Dİğer türlü yaparsan yeni oyun açmak zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: recx323

Kontenjan Kaldırmak Yerine Oyuncunun 2. uyruka türkiye yap kayıtlı oyunda geçerli olur ama Dİğer türlü yaparsan yeni oyun açmak zorundasın

anladım peki sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: recx323

Kontenjan Kaldırmak Yerine Oyuncunun 2. uyruka türkiye yap kayıtlı oyunda geçerli olur ama Dİğer türlü yaparsan yeni oyun açmak zorundasın

eş zamanlı editörde uyruk değiştirme varda.Ben 2.uyruk şeklinde değiştirmek istiyorum onu nasıl yapıcaz ?
  • Eş zamanlı derken Anlamadım ama Editörden oyuncu profiline gir orda ülkesini değiştirmene gerek yok ülkenin şehir adını değiştirme yerine istanbul yaz ikinci uyruk türkiye olur :)
  • kusura bakmayın ama ben bunu yapamadım yani kayıtlı oyundayken nasıl bir ayar vermemiz gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fm 2013 ile ilgili..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.