Şimdi Ara

Fm 2012 Türkçe Yama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 aydan uzun süren çalışma nihayet tamamlandı. Toplam 46.400 cümle Türkçe dil dosyasına aktarılmıştır. Çalışmada maç spikeri ve SIGames’in çevrilmesine izin vermediği ve çevrilince dil dosyasının çalışmadığı cümleler çevrilmemiştir. Bu iki önemli unsur 2. versiyon için üzerinde çalışılacaktır. Çeviride gördüğünüz hataları da bildirirseniz, 2. versiyon için ve önümüzdeki yıl Football Manager 2013′ün Türkçe çıkmaması durumunda FM 2013 için kusursuz bir yamayı ortaya çıkartmış oluruz. Yamada İngilizce kısımlar olduğunun (çok az da olsa) biz de farkındayız, fakat bu durum için yapabilecek bir müdahalemiz yok, ancak çözeceğiz.

- Tüm resmi ve resmi olmayan güncellemelerde, orijinal ve korsan oyunlarda sorunsuz çalışmaktadır.
    - Eğer yeni kariyer başlatmazsanız turnuva isimleri, oyuncu menajeri isimleri, bazı dil dosyasına etki eden cümleler ve kelimeler gibi değişiklikler aktif olmayacaktır. Önerimiz, yeni kariyer başlatmanızdır.
    - Kayıtlı oyunlarınıza devam edebilirsiniz.
    - Bütün Türk kulüplerinin ismi artık Türkçe karakterli
    - Bütün Türk oyuncu isimlerinin hepsi Türkçe
    - Bütün stadyum, şehir ve bölge isimleri Türkçe
    - Gerçek isimler yamasıyla uyumlu şekilde bütün turnuvalar ve ödüller Türkçe
    - Ülke isimleri Türkçe (Bir de unutmadan, artık uyruk kısmında Türkiye, Afganistan yazmayacak, gerçek uyruğunu göreceksiniz oyuncuların, Türk, Afgan, İngiliz gibi.)
    - Oyuna Türkiye’deki bütün futbolcu temsilcileri ve temsil ettikleri oyuncular eklendi.
    - Türkiye’deki ve dünya liglerinin bir çoğunda, yerel bütün meydalar, muhabirler, resmi siteler ve fan siteler eklendi.
    - Sakatlık isimleri de Türkçeleştirildi.

# ÖNEMLİ NOT #

Yeni kariyer açmanız şiddetle tavsiye edilir.

Kurulum:

Adım 1: Kurulum programını çalıştırınız. Kurulum programı yüklenecek dizini otomatik bulacaktır. Eğer bulamaz ise, oyunun kurulu olduğu yerdeki Football Manager 2012 klasörünü seçiniz ve bu dizine yükleyiniz.

Adım 2: Windows 7′de, C:/Kullanıcılar/xxx/AppData/Roaming/Sports Interactive, XP’de C:/Kullanıcılar/xxx/Application Data/Sports Interactive klasörünü siliniz. Not: Gizli klasördür. Gizli klasörlerin görünümünü açmazsanız görünmez. (Kurulum programı bunu otomatik olarak yapmaktadır, fakat siz yine de kontrol edip silin. Kritik bir adımdır.)

Adım 3: Oyuna giriniz ve Ayarlar bölümünden Türkçe dilini seçiniz.

Adım 4: Yeni kariyer açacak kişiler, Yeni Oyun başlat butonuna tıkladığında 8 adet data değişikliklerini aktif etmelidirler.

Linkler;
    tinypaste.com
    Fm 2012 Türkçe Yama - a922b736
    http://tinypaste.com/a922b736

• amaç ney ? üstteki konuda herşey var zaten
  • ben bu durumu denedim asla türkçeleşmiyor oyun
    tamam başta prefences ayarından dili türkçe diyoruz ok liyip oyuna giriyoruz datada 5 adet değişim yapıyoruz
    lakin asla türkçeleşmiyor tekrar ayarlara dönüp dil kısmına bakıyorum türkçe kaybolmuş

not: oyunumda orjınaldir steamla birlikte kurdum oyunun son güncellemelerinide indirdim
    bu kurulum hatalıdır
  • Oyun türkçeleşiyor dostum şuan herkes Türkçe oynuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piglêt

Oyun türkçeleşiyor dostum şuan herkes Türkçe oynuyor ?

temiz oyun orjınal oyun yamayı dediği şekilde dediği yere kuruyorum c-prg.dos.86-steam-steamapp-common-sportinteraktive2012 sonra gizli dosyayı çıkarıp bakıyorum içindeki sprts interactiveiyi silmek için zaten yok
    gidiyorum prefecenesde dili türkçe yapıp çitiği ok liyorum dönüyorum tekrar ingilizce olmuş oyuna girip bir daha deniyorum asla değişmiyor

bu yukarda saydıklarımı yapıyorum bende neden değişmiyor anlamadım
    acaba yanlış bir yamamı kurdum

mümkünse bana doğru bir link verirmisiniz
  • zaten bu yukardaki link java bilmemne çıkıyor
    bende başka bir sağlam düzgün yerden indirmiştim v1.6 versiyondu
  • ben anladım ya benimki neden türkçe olmuyor
    bendeki oyun versiyonu steamla yükleyince --12.2.2--- versiyonuna güncelliyor
    halbuki benim yüklediğim türkçe yama ---12.2.1--- versiyonu o yüzden türkçeleşme olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 1 Türkçe Yama
    2 yıl önce açıldı
    NFS 2015 Türkçe Yama (İstek)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama ona göre birşey çıkarmış olmaları gerek 12.2 versiyonu için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piglêt

Ama ona göre birşey çıkarmış olmaları gerek 12.2 versiyonu için ?

maalesef bütün yamaları denedim bugün belki 13-14 sefer oyunu kurup kaldırdım bu yüzden ve sıkıldım

oyun elimizde kaldı ingilizce olarak zaten bir daha böyle steamli mtemli oyun almam media marktaki satıcı çocuğun tuzağına düşüp aldım bende oynuyorum türkçeleşiyor dedi
    meğer steam hemen güncelliyor oyunu versiyon yükseltiyor
  • bir yama buldum v.5.1 türkçe değiştirdim ama
    her oyuna girişte türkçe yapıyon ispanyolca oluyor çıkıyorsun tekrar giriyorsun
    bir daha türkçe yapıyorsun o zaman türkçe oluyor
    fakat her oyuna girişte bu durumu tekrarlamak zorundasın
    ayrıca başka bir logo üzerinde oyunu türkçe oynuyorsun

biraz değişikbir yükleme şekli dosya rarlı geliyor açıyorsun oyunu kurduğun dizine kuruyorsun sonra
    türkçe logosu çıkıyor ordanda oyunu kurduğun dizine ayarlayıp oynuyorsun
    faka her oyuna girişte çöp sepeti atıklarla doluyor dosya değişimi yaşıyor oyun çok garip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.