Şimdi Ara

FM 2012 Fenerbahçe Kariyeri (3 Temmuz Sürecinden Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar.Bu yaza kadar FM oynamışlığım ya da takip etmişliğim yoktu sonra bir merak edip başlayım dedim.Hem genel tavsiye üzerine hem de kriz geçirmiş bir Fenerbahçeyi ayağa kaldırmak daha zevkli olur düşüncesiyle FM 12 yükleyip oynamaya başladım.Doğru düzgün oyunu çözebilmem 2. 3. sezonumda oldu belki ama yinede belli başarılar yaşadım.Kusura bakmayın hala acemisiyim tam olarak geçmiş kadrolarımı SS ler ile destekleyemeyebilirim elimden geldiğince anlatmaya başlayım.Şuan 2014-2O15 sezonunun bitimine yakınım.

Başlangıç(2011-2012 Sezonu)

3 Temmuz şike sürecini yaşadıktan sonra aşırı zayıflamış kadroyla başarı konusunda çok fazla ümidim yoktu ligde genel hedefim İlk 4e girip en azından ŞL ön eleme oynar tur şansıyla belki gelecek sene gruplara kalırım diye düşünüyodum.Bildiğiniz gibi 2011-2012 senesinde Avrupada yokuz.

Kadro Dizilişim Ve Transferler

FM 2012 Fenerbahçe Kariyeri (3 Temmuz Sürecinden Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna)

Yaz transfer sezonunda acemilikle ve transfer bütçesi olmadığı için Salih Uçanı kiralayarak başladım.Takımı genel olarak gerçekte olduğu taktiğiyle oynatmaya çalıştım.Alexe kilit rol düşüyordu çünkü doğru düzgün forvetimiz yoktu ne Semihten ne Bienvenu den verim alamadım nitekim gol oranları ortada biri koca sezon 4 diğeri 5 gol atmış :)

Ya Allah Bismillah Dedik Sezona Başladık

Muhteşem bir ilk devre geçirdim diyebilirim ama şans faktörü çok yanımdaydı.Çoğu maçı penaltılar sayesinde kazandım ya da rahatlattım.Stoperlerden 13 gol katkısı geldi sezon boyunca tabiki bu da önemli faktör.Her ne kadar oyun stilinden memnun olmasam da ilk elin günahı olmaz deyip sonraki sezona daha iyisini yaparım diye düşündüm.Şimdilik tek sıkıntı büyük maçlarda takımın iyi oynamamasıydı nitekim Beşiktaşa kendi sahamızda 3-1 yenildik Galatasarayla da zoraki 1-1 berabere kalmıştık.

Ara transferde takıma transfer şarttı.Başkana çıktım konuştum artık şu kesenin ağzını biraz aç yoksa takımımız ezeli rakiplerimizin gerisinde kalacak dedim sağolsun reddetmedi beni Aziz Başkan

Gelenler
    Giovanni Cristofari(DM-MC):Orta sahaya takviye yapmam lazımdı gerek alternatiflerin az oluşu gerekse Cristian Baroninin performansından memnun kalmayışım beni orta saha arayışına yöneltti ve Palermodan 18 yaşındaki gelecek vaat eden Cristofariyi kiraladım.

Mehmet Topal(DM-MC):Mehmet Topalı sezon başında da satın almak istemiştim ama hem kulüpte bütçeninin olmayışı hem de Valencia kulübünün çok fiyat düşmemesi sebebiyle askıya almıştım.Devre arasında Mehmet Topalı 2.1M Euroya Valencia bana önerdiğinde hala kulübün bütçesi yeterli değildi ama Aziz Başkana durumu izah ettim ve tranferini yönetime bıraktım.Sağolsun gerekeni yaptılar Mehmet Topalı Range Roverla getirdiler Galatasaray kapmadan :)

Atahan Menekşe:(WB-DR) Gökhan Gönülün sezon içinde gösterdiği iyi performans tabi büyük klüplerin dikkatini çekti.Ara transferde Everton'dan 14.5M Euro teklif alsam da Gökhan'ı satmadım ama ne olur ne olmaz ihtimalle sağ bek arayışına girdim bütçede yetersiz olduğundan Pendik ya da Sarıyerden kaptım bu çocuğu

Philipp Skeie(DC-DM)Sezon içinde stoper eksikliği çektim mecburiyetten Selçuk Şahini stoper oynattığım oldu bu yüzden bana düşük bütçeli stoper lazımdı aradığımı Rosenborg takımından buldum sezon sonuna kadar kiraladım.

Jele Vossen(ST):Takımın kanayan yarası forvete muhakkak transfer lazımdı ama bonservisle almam mümkün değildi.Mevki forvet olunca en kazma futbolculara bile 1M Eurodan kapı açıyo kulüpler.Bu yüzden kiralık yöntemine başvurdum.Büyük umutlarla getirdim Vossen'i çünkü Zihinsel özellikleri ve Bitiriciliği çok yüksekti golü koklar ligi darmaduman eder diye düşünüyordum ama ben oynatamadım ya da takımın kimyasına uymadı tam çözemedim.

Giden Futbolcu olarak sadece bir zamanlarımızın belalısı Casper Baroniyi 1M euroya hem kaynak açılması maaş bütçesinin azalması
    hemde performansını beğenmediğimden gönderdim.Böylece Ara Transferi kapattık.2. Devreye Hazırdık

İlk devre kadar iyi performans gösteremesek,ara ara yenilgiler alsakta Hedefimiz Süper Finaller ulaştık

En güçlü rakip Trabzonspordu.Şampiyonluk inadından vazgeçmediler ve yine bizle sıkı takipte oldular.ilk maçımda Trabzonlaydı ama Allahtan Kadıköydeydi ve takımı stres basmadı tek golle maçı aldık ve Trabzonu yaraladık.Ardından gelen deplasman Beşiktaş galibiyetiyle Şampi desek te Galatasaray yıllar sonra Feneri Kadıköyde yenmeyi başardı ve Trabzonla aranın açılmasına da izin vermedi.Deplasman Trabzonspor maçı çok kritikti.Galibiyet durumunda şampiyonduk zor olacağını düşünüyodum fakat takım 3-1 gibi rahat skorla geçti ve 2O11-2012 sezonunu küme düşer dedikleri Fenerbahçe Şampiyon Tamamladı.Şampiyon olmamızda en büyük etken Tabiki yine Alex oldu.Stoch ve Issiar Dia kanatlarda muhteşemdi.Issiar Dia Afrika Kupasına gittiğinde çok sıkıntılar çekmiştim.
    Güzel bir sezon oldu Trabzonla çekiştim Guti,Quaresma,Almeida,Simao,Fernandes gerçekte olduğu gibi oyunda da Beşiktaşı kalkındıramadı.Fatih Terim'de Galatasaraya yetemedi.Carvahal istifa etti,Fatih Terim çalkantıda

Devamını ertesi günler eklemeyi düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 5 Ekim 2017; 4:11:38 >

• Başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.