Şimdi Ara

fm 2012

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fm 2012 de 1 lig bitince yani bir yıl geçince adamımızın yaşıda büyüyor aklıma takılan soru adam en fazla kaç yaşına gelince oyun bitiyor 70 80 90

• Oyun yaşla bitmiyor. Başladığınız yıldan tam 17 sene sonra bitiyor. Yani kısacası oyunda 17 senelik aktif olarak menajer olabiliyorsunuz . Ancak bir hilesi var ben bilmiyorum ama bir arkadaşım yaptı . Oyuncuların yaşı büyümüyor ve sene sınırı kalkıyor. Yani hep aynı yılın oyuncuları kalıyor. Yeni oyuncular gelmiyor. Hep güncel oyuncular ile oynuyorsunuz sonsuza kadar. Transferler vs gibi işlemler devam ediyor ve etkilenmiyor...Mesela o arkadaşımda Messi 9 sene Barcelona'da kalmış daha sonra 9 sene de Milan'a gitmiş.

Eğlenceli olabilir. Arkadaşa ulaşırsam sabah hilenin yapılışını da yazarım buradan tekrar...
  • tamam beklicem
  • arkadaşlar ben yıllarca fm 2008 oynadım...maç motorunun 2d olarak yapıldığı son oyundu sanırım...benim efsanemdir...şu an bile güncel kadro bulup oynuyorum.ama artık ileri gitmek lazım diye düşündüm. fm 2012 yükledim...ama baya karışmış olay...Galatasarayı aldım ama taktik falan yemedi.yeniliyorum devamli. bir de Türkçe yama varmı fm 2012 için ????
  • bende trabzonsporu aldım eğer takımdan atılmak istemiyorsan benim önerim 4 / 1 / 1 / 3 / 1 taktiğidir türkçe yamasıda çıktı googlede ararsan bulabilirsin buraya link koymak yasakmı bilmediğim için koymayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetxx12xx

bende trabzonsporu aldım eğer takımdan atılmak istemiyorsan benim önerim 4 / 1 / 1 / 3 / 1 taktiğidir türkçe yamasıda çıktı googlede ararsan bulabilirsin buraya link koymak yasakmı bilmediğim için koymayacağım

pm atar mısın kardeş linki...ben aradım bulamadım.bu arada % kaç türkçeleştirmesi?
  • ben bi kaç yama indirdim.language dosyasına attım ama görmedi malesef...versiyon sorunu mu var acaba anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 1 Mart 2012; 16:05:57 >
  • işte onu ayarlardan ayarlıyacaksın iki tane ingilizce dili var onlardan birisidir türkçe si eğer doğru yere attıysan yamayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.