Şimdi Ara

FM 2011 Galatasaray Derneği (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
0
Favori
53.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cardoza'yı target man oynat. ama nuri için ksein birşey diyemem bende bir türlü mayası tutmadı ama box to box oynatıca daha başarılı oluyor gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Puitu

    Cardoza'yı target man oynat. ama nuri için ksein birşey diyemem bende bir türlü mayası tutmadı ama box to box oynatıca daha başarılı oluyor gibi.

    Teşekkürler :)
  • Nuri direk deep lying playmaker oynatılmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakyilmaz

    Nuri direk deep lying playmaker oynatılmalı.

    +1 Milli takımda deep lying yaptım daha iyi oldu. Advencedde top sürmeye çalışırken çok top kaybediyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mechaniker


    quote:

    Orijinalden alıntı: burakyilmaz

    Nuri direk deep lying playmaker oynatılmalı.

    +1 Milli takımda deep lying yaptım daha iyi oldu. Advencedde top sürmeye çalışırken çok top kaybediyordu.


    Teşekkürler size de :)
  • Keweli Hakan Baltayı falan çok iyiye satmışsın bn Gs yi ilk aldıgımda bunları göndermek istiyordum ama kimse almıyodu.Ek olarak bi şey yaptınmı bu fiyatlara satmak için?
    quote:

    Orijinalden alıntı: [Pato]

    Yeni oyun yeni transferler..

     FM 2011 Galatasaray Derneği
  • Beyler 2 senedir fm oynamıyorum gs oyunda nasıl alırsam zevkli geçiyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Larkhill
    Beyler 2 senedir fm oynamıyorum gs oyunda nasıl alırsam zevkli geçiyormu?

    2011'de zor bence biraz açıkçası.

    Az önce oyuna geri döndüm bende yeni bir kariyer açtım.2 oyuncu alıp, Insua'yı feshettim sadece.Paket güncelleme vs. hiç birşey yapmadım sene başı kadrosu var aynen.

    Aldığım oyuncular


    Lukas Hradecky / Kaleci
    Karba Bangoura / Orta Saha


     FM 2011 Galatasaray Derneği

     FM 2011 Galatasaray Derneği




  • Nihayet ilk sezonu bitirdim. Çifte kupa kaldırdık her ne kadar zorlansakta.
    Ligin ilk yarısını namağlup kapatan bir Fenerbahçe vardı. O Fenerbahçe 21. haftadan sonra dökülmeye başlamasaydı nah olurduk şampiyon.
    Şimdi takımın temizliğe ihtiyacı var.Güzel bir transfer listesi hazırladım.Hayal kırıklığı yaratan oyuncuları yollayacağım.
    Özellikle Henry. Bir sezon boyunca kavga ettik kendisiyle. Her ne kadar son maçlarda barışmış olsak ve Henry'de iyi oynamış olsada Sivasspor maçındaki sakatlığının 2 - 3 ay süreceğini öğrenince iyice el ayak çektim Henry'den. 33 yaşında zaten.

    Evet Baros Zaragoza'ya
    Neill evine
    Capdevilla - Racing'e
    Aykut - Es es ' e
    Barış -Hercules'e

    Ronaldinho'ya taktım kafayı bonserviside ucuz bakalım becerebilecekmiyim.

    Yeni edit:

    Şampiyonlar Ligi grubum ;Barcelona , Levski , CSKA
    Oldukça ballı bir gruba düştüm. Levski'den 6 puan almayı hedefliyorum.İlk maçta deplasmanda Levski'yi 1-2 yendik. İkinci maçta inanılmaz bir şekilde Barcelona'yı TT Arena'da devirmeyi başardım 1-0. 6 Puan ile grup lideriyim beklemediğim kadar iyi başladı ŞL benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 27 Haziran 2011; 18:25:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glόin

    Nihayet ilk sezonu bitirdim. Çifte kupa kaldırdık her ne kadar zorlansakta.
    Ligin ilk yarısını namağlup kapatan bir Fenerbahçe vardı. O Fenerbahçe 21. haftadan sonra dökülmeye başlamasaydı nah olurduk şampiyon.
    Şimdi takımın temizliğe ihtiyacı var.Güzel bir transfer listesi hazırladım.Hayal kırıklığı yaratan oyuncuları yollayacağım.
    Özellikle Henry. Bir sezon boyunca kavga ettik kendisiyle. Her ne kadar son maçlarda barışmış olsak ve Henry'de iyi oynamış olsada Sivasspor maçındaki sakatlığının 2 - 3 ay süreceğini öğrenince iyice el ayak çektim Henry'den. 33 yaşında zaten.

    Evet Baros Zaragoza'ya
    Neill evine
    Capdevilla - Racing'e
    Aykut - Es es ' e
    Barış -Hercules'e

    Ronaldinho'ya taktım kafayı bonserviside ucuz bakalım becerebilecekmiyim.

    Yeni edit:

    Şampiyonlar Ligi grubum ;Barcelona , Levski , CSKA
    Oldukça ballı bir gruba düştüm. Levski'den 6 puan almayı hedefliyorum.İlk maçta deplasmanda Levski'yi 1-2 yendik. İkinci maçta inanılmaz bir şekilde Barcelona'yı TT Arena'da devirmeyi başardım 1-0. 6 Puan ile grup lideriyim beklemediğim kadar iyi başladı ŞL benim için.

    İyi güzel de,zaten Henry'i niye aldın ki?Boşuna para ödemişsin




  • Ben umut bulutta olur die dusunuyorum.yalniz kalede ufukta endiseliyim :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeliDumrul93

    Keweli Hakan Baltayı falan çok iyiye satmışsın bn Gs yi ilk aldıgımda bunları göndermek istiyordum ama kimse almıyodu.Ek olarak bi şey yaptınmı bu fiyatlara satmak için?
    quote:

    Orijinalden alıntı: [Pato]

    Yeni oyun yeni transferler..

     FM 2011 Galatasaray Derneği



    Oyun patch sız. Yani 11.0

    11.0 da çok iyi fiyata oyuncu satabilirsiniz.




  • Beyler ben yeni basladimda umut bulut olurmu olmadiysa cardozoyu alacam ins.bu sezpn tramsfer yapmayi dusunmiyom oyuncuda satmayacagim(en azasindan cok fazla satmayacafim)uefadada hedefim yok ztn sampiyonluk yarisida yaptim :) belki kupada sans yuzumuze guler :D yani kisaca bu sezon kovulmamaya caliscam seneye yavas yavas toparlayacam.,,
  • Aslında konu sahibi ile konuşup FM2011 değil de Football Manager Galatasaray Derneği olarak değiştirsek de tüm sürümlerde burdan konuşsak takımımızı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 7 Temmuz 2011; 13:04:52 >
  • Okan Salmaz'ı transfer edin arkadaşlar çok yetenekli bir kanat oyuncusu bir de Arda'dan ders alsın düşünemiyorum.
  • Beyler Şampiyonlar Liginde Çeyrek finale kaldım.
    Gruplardan sonraki turda Valencia ile eşleştik deplsmanda 0-2 yendim kendi evimde 0-1 yenildim.Son maç çok zorlandık neyse ki Valencia'dan Diaz kırmızı kart gördü 60 ta.
    Şimdi Çeyrek Final için kara kara düşünüyorum ne yapsak diye.

    Ve buruk biten bir ŞL macerası oldu benim için.
    Çeyrek finalde Marsilya ile eşleştik. Deplasmanda 3-2 yenilip kendi evimizde 2-1 yendik ve yarı finalde ezeli rakibimiz Barcelona ile eşleştik. Deplasmanda destanımıza devam ettik ve 1-2'lik galibiyet aldık. Bayram ettik dünyayı salladık.Ama gel gör ki TTArena'da Barcelona bize 4 atıp anamızın ligine yolladı.0-4
    Yine de akıllara Avrupa Fatihi Galatasaray ünvanını kazımış olduk.
    Şampiyonlar ligi dönüşü Ligte bitime 2 maç kala şampiyonluğu garantiledik.
    Trabzon ile de Türkiye Kupasında Yarı final oynayacağız.
    Türkiye Kupasını alıp 2 sene üst üste çifte kupanın sevincini yaşamak istiyoruz.
    Ayrıca çok fena hırs yaptım seneye çok iddaalı bir takım kurucam. Neymar yıldızını epey bir parlattı ona iyi bir teklif gelirse 30-40 civarı direk yollarım.
    Arda'yı iyi bir fiyata satsak , Cana'yı iyi bir fiyata satsak.Sonra da Avrupa devlerinin futbolcularıyla uğraşsak.
    Ayrıca Ronaldinho çok iyi olmasa da takıma en çok yarar sağlayan futbolculardan.ŞL de yarı finale çıkmamızda en büyük pay onundur belkide. O yüzden 1 sene olan sözleşmesini 2 seneye uzatmaya karar verdim.

    _______________Sezon'u sadece Lig kupasıyla kapadık.Ve Şampiyonlar Ligi yarı final destanımız var.__________________

    Bu arada nedense oyundan Print Screen alamıyorum.Paint'e yapıştırınca oyun ekranı değil masaüstüm çıkıyor


    Ve 2012 - 2013 Sezonu Galatasaray Takımı İlk 11

     FM 2011 Galatasaray Derneği


    Yedekler
    Oscar Cardozo
    Muhammet Demir
    Paulo Henrique
    Yekta Kurtuluş
    Hamit Altıntop
    Orhan Şam
    Ufuk Ceylan

    Daha transfer dönemi kapanmadı. Ama yabancı oyuncu alamam ne hikmetse sınır 8' e düşmüş.Sırf o yüzden Pino'yu ve Roni'yi elden çıkardım.Türk kaliteli oyuncu arayışındayım.Bir kişiyi Almanya'ya yolladım gurbetçileri araştırsın diye bir kişiyi de Türkiye içinde görevlendirdim.Defansif orta saha ve kanat oyuncusu bulursam kapıcam direk.
    Arda'da Atletico Madrid'e gitti.

    Bu arada Yaya Sanogo ile ne yapacağımı şaşırdım. Neymar ve Cardozo'nun arkasında kalıyor hep. Şuan ki durumda da Neymar'ı yada Cardozo'yu kesmesi imkansız ikiside çatır çatır gol atıyor.Zaten yabancı sıkıntısı var. Nası yapsam bilemedim kulüplere öneriyorum hiç talibi yok. Bari 1 sene kiralık gitse de geliştirse kendini. Gencecikte daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 16 Temmuz 2011; 0:10:40 >




  • 2010-2011 :(İlk sezon Ozan İpek'in yaptığı asist ve attığı gollerler şampiyonluğu garantiledik. Avrupa liginnda finalde Napoli'yi 3-2 yenerek kazandık.(Bazı maçları penaltılarla kazandık.)Ardından Türkiye Kupasını alarak ilk sezonu gayet güzel bitirdik. Bam'ı gönderince yönetim üzülmüş .Süper Kupa maçını da kazandık.)

    Gelenler : Tiago Dutra ( £40K ) , Serdal Kesimal ( £2.2M ) , Orhan Şam ( £875K ) , Rais M' Bolhi ( £230K ), Bogdan Stancu ( £2.7M) , Bernardo ( £5.25M ) , Ozan İpek ( £2.9M)

    Gidenler : Barış Özbek (Cagliari £1.2M) , Aydın Yılmaz (Osasuna £425K ), Gökhan Zan , (Palermo £3.2M) , Harry Kewell ( M.City 2.3M), Lucas Neill ( Lille £1.2M) ,
    Rasim Ünsal (Manisaspor £1.5K),Ayhan Akman (serbest) , Hakan Balta (D.Kiev £4.2M) , Mustafa Sarp (Stuttgart £1.1M) , Elano (M.Utd £4.6M) , Milan Baros (M.Utd £4.6M)
    Volkan Çelik (Antalyaspor £7K)

    2011-2012 :( Avrupa Süper Kupasında Arsenal ile karşılaştık ve 1-1 biten maçı penaltılarla kazandık ve Avrupa'da kalıcı olma yolunda adım adım ilerlemeye başladık.Ligi şampiyonluk bitirdik ve hem Süper kupa hem de T.Kupasını kaldırdık.Cl'de grubu Sevilla'nın ardından ikinci bitirdik ve Real Madrid ile eşleştik. TT Arena 'da 2-2 kalıp deplasmanda 4-0 yenildik.)

    Gelenler : Dudu , Cihan Kaplan , G.Ochoa , R.Lukaku , Ersan Adem Gülüm , Selçuk İnan , A.Manninger , Metekan Yılmaz , Eren Albayrak , Stefano Pettinari , Thomas Cruise , Fabio , Mustafa Pektemek , Andriy Pyatov , Ensar Baykan , Mahmut Temur , Mahir Sağlık , Alex Teixeria , Lucas Piazon (toplamda £41.5M )

    Gidenler : Z.Misimoviç , Oğuz Sabankay , Ali Erdem , Pino , Carrusca , Lorik Cana , Arda Turan , Mehmet Çilingir , Emrah Topaloğlu ,Abdurrahman Edis (toplamda £18 M)

    2012-2013: (91 puanla şampiyon olduk ve Türkiye Kupasında Yarı Finalde Gaziantep'e toplamda 3-2 yenildik.Ayrıca Süper Kupayı kazanıp Gaziantep'ten rövanşı almış olduk. Cl'de ise gruplarda R.Madrid,D.Kiev ve PSG ile karşılaştık ve grubu 2. bitirdik. Bir üst turda Barcelona ile karşılaştık. TT Arena'da 1-1 ,deplasmanda 0-2 kaybederek yine Avrupa defterini kapattık.)

    Gelenler : Lucas Biglia (serbest ) , Jeffren (serbest) , Furkan Özçal ( £1.1M) , Hugo Almeida ( £3M) , Hasan Ali Kaldırım ( £1.4M) , Fatih Kaplan ( £3.4M) , Mios Krasic (£17M),
    Carlos Vela (£8M) ,Volkan Şen (£4.2M) , Sercan Yıldırım (£6.5M) , Okay Yokuşlu (4.2M)

    Gidenler : Bogdan Stancu ( £5M, West Ham ) ,Ahmet Kesim (serbest) , Serkan Kurtuluş (serbest) , Andriy Pyatov ( £3.7M, Sampdoria ) , Aykut Erçetin ( £1.1M ,Rayo )
    Servet Çetin ( £800k , Fc Bayern ) , A.Manninger ( serbest) , (serbestler : Bekir Kaynak , Soner Cihan , Engin Kuş , Zafer Köprülü , Tahsin Sağlam , Tufan Kaynak , ERcan Sancak )

    2013-2014 : Bu sezonda ligi şampiyon tamamladık. Türkiye Kupasını bir sene ardan sonra tekrar kazandık ve Süper Kupayı da alıp ligi güzelce bitirdik. Bu sezon bir ilk yaşadık.Gruplarda M.Utd ile bir üst tura çıktık.Bu turda ilk kez İspanyol devlerle karşılaşmadık ve M.City'yi toplamda 4-2 yendik. Palermo ve Spartak Moskova 'yı yenip finalde M.Utd ile karşılaştık . 1-0 ile kazanıp Türkiye'ye ilkleri yaşattık.

    Gelenler : Sebstian Toro (£8M) , Nuri Şahin ( £23.5M) ,Ognjen Vukojevic (serbest ) , Cristian Zapata ( £5.25M) , Olcan Adın ( £1.8M) , Vaclav Kadlec ( £14.5M) , Jose Manuel Alarcon ( takas) , V.Kompany (£2.3M) , Onur Kıvrak ( £18.75M )

    Gidenler : Ufuk Ceylan (£3.2M , İnter ) , Stefano Pettinari ( £850K+ takas , Tottenham ) , Onur Arıkan ( £650K , Fb) , Sercan Ekinci ( serbest ) , Emrah Yollu ( serbest ),
    Thomas Cruise ( £1.4M, Everton ) , Hugo Almeida ( £7.25M , Everton ) , Rais M'Bolhi (£5.25M ,Arsenal ) , Ali Turan ( £4M , Espanyol ) ,Mahir Sağlık ( £2.7M, A.Madrid),
    Bernardo ( £7.25M , A.Madrid ) , Serkan Özkan ( £5.75M ,Barcelona ) , Alex Texteria ( £21.5M , Barcelona ) , Fabio ( £30M ,Barcelona ) , Yaşar Özen (£400K , Gaziantep )
    Jeffren ( £12.25M ,Arsenal) , Selim Karaoğlan ( £40K , Gaziantep ) , Mahmut Temur ( serbest) , Emirhan Ergün ( serbest ) , G. Ochoa (£21.5M, M.Utd) , Metekan Yılmaz (serbest )

    Şu anda 2014-2015 sezonundayım.Sezon başı uyum sorunu vs. olduğundan dolayı ilk 5 hafta liderliği Altay götürdü. Şu anda 17. haftadayız ve 47 puanlar lideriz. Cl'de Gruplarda Schalke , Spartak Moskova ve Luzern ile birlikteydik ve grubu 2. bitirip bir üst turda Palermo ile eşleştik. Ayrıca Avrupa Süper Kupa finalinde Arsenal'i 3-1 ile geçtik ve kupsyı 2011 den sonra tekrar kaldırdık. Dünya Klüpler Şampiyonasını da kazanıp bu sezonda iyi işler çıkarmaya başladık. Transferleri sezon bittikten sonra paylaşacağım. Bu arada Fb'yi 7-0 la geçtim ligde.

     FM 2011 Galatasaray Derneği




     FM 2011 Galatasaray Derneği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardy boyz -- 17 Temmuz 2011; 14:50:42 >




  • Ve 2012 2013 sezonuna resmen başladık.
    Lig te oynanan 4 maçın ardından 12 puan ile lideriz.
    10 gol attık hiç gol yemedik.
    Neymar leblebi gibi gol atıyor en son Konya'ya 4 gol attı.
    Marin ve Ben Arfa'nın performansları yüzümü güldürüyor.
    Cana takımdan ayrıldı.
    Yaya Sanogo Leverkusen'e Paulo Henrique Barcelona'ya kiralık olarak gittiler.
    Transfer döneminin son günü Ceyhun Gülselam'ı kadromuza kattık.
    2 sene önce yapmış olduğum hamleler sayesinde forvet , defans ve orta saha mevkilerim daha uzun yıllar güven altında olucak.
    Neymar'ı bana Şampiyonlar Ligi'ni kazandırdığı zaman salarım ancak o da über bir teklif olursa , bu sene 20M luk teklifler geldi satmadım.
    Cardozo bu sene de yedek kalıcak Neymar'ın arkasında yapacak birşey yok seneye Sanogo bomba gibi gelirse Cardozo'ya veda ederiz.
    Zaten Lanus'ta 17 yaşında bir forvetim yetişiyor Carlos Soto. Özellikleri yaşına göre harika transfer konusunda anlaştık Arjantin'de lig bitti mi gelicek yanımıza.Yarım sezon paf takımda oynar.Türkiye kupasında oynar eğer gözüme girerse Neymar ve Sanogo'nun arasına atarım yaşam savaşı versin.
    Bu sene ŞL'de çok güzel bir gruba düştük Marsilya , Galatasaray , Rubin , Sint Truidense.
    Normal şartlarda bir sakatlık olmaz ise çıkarız gruptan ve sonrası yapacak başka birşeyimiz yok kupayı kaldırmamız lazım.2 sezondur Avrupa Kupası sözü verip evimize döndük ŞL yarı finali bile yetmedi taraftara.




  • Bu Kadrom:

     FM 2011 Galatasaray Derneği








    Forvetlerimin Performansları


    Hulk

     FM 2011 Galatasaray Derneği




    Neymar

     FM 2011 Galatasaray Derneği





     FM 2011 Galatasaray Derneği






    Bazı Sonuclar

     FM 2011 Galatasaray Derneği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-Neymar -- 20 Temmuz 2011; 8:59:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glόin

    Ve 2012 2013 sezonuna resmen başladık.
    Lig te oynanan 4 maçın ardından 12 puan ile lideriz.
    10 gol attık hiç gol yemedik.
    Neymar leblebi gibi gol atıyor en son Konya'ya 4 gol attı.
    Marin ve Ben Arfa'nın performansları yüzümü güldürüyor.
    Cana takımdan ayrıldı.
    Yaya Sanogo Leverkusen'e Paulo Henrique Barcelona'ya kiralık olarak gittiler.
    Transfer döneminin son günü Ceyhun Gülselam'ı kadromuza kattık.
    2 sene önce yapmış olduğum hamleler sayesinde forvet , defans ve orta saha mevkilerim daha uzun yıllar güven altında olucak.
    Neymar'ı bana Şampiyonlar Ligi'ni kazandırdığı zaman salarım ancak o da über bir teklif olursa , bu sene 20M luk teklifler geldi satmadım.
    Cardozo bu sene de yedek kalıcak Neymar'ın arkasında yapacak birşey yok seneye Sanogo bomba gibi gelirse Cardozo'ya veda ederiz.
    Zaten Lanus'ta 17 yaşında bir forvetim yetişiyor Carlos Soto. Özellikleri yaşına göre harika transfer konusunda anlaştık Arjantin'de lig bitti mi gelicek yanımıza.Yarım sezon paf takımda oynar.Türkiye kupasında oynar eğer gözüme girerse Neymar ve Sanogo'nun arasına atarım yaşam savaşı versin.
    Bu sene ŞL'de çok güzel bir gruba düştük Marsilya , Galatasaray , Rubin , Sint Truidense.
    Normal şartlarda bir sakatlık olmaz ise çıkarız gruptan ve sonrası yapacak başka birşeyimiz yok kupayı kaldırmamız lazım.2 sezondur Avrupa Kupası sözü verip evimize döndük ŞL yarı finali bile yetmedi taraftara.



    Neymarı Satma Barca 150 verıyo ılerıde




  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.