Bildirim
FM 2007 Sorun Var {Acil Yardım}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yav şöle gereksiz linkler açmayın -
arkadaşım ilk önce denetim masası - bölge ve dil seçenekleri - Türkçe yazan kısmı ingilizce(A.B.D) yapacan sonra yukardan diller bölümüne gir orda ayrıntılar var. gir ve aşağıda "ekle" tuşuna bas
Üstteki basamak = İngilizce(a.b.d)
Alttaki Basamak = Amerika Bileşik Devletleri uluslararası nı sec ve tamam de
sonra burdan abd kavyeyi seç ve tamam de yine tamam de ve oyunu yüklemeye başla.
ama yüklemeden önce java yamasını kurmalısın -
quote:
Orjinalden alıntı: murderer_utku
arkadaşım ilk önce denetim masası - bölge ve dil seçenekleri - Türkçe yazan kısmı ingilizce(A.B.D) yapacan sonra yukardan diller bölümüne gir orda ayrıntılar var. gir ve aşağıda "ekle" tuşuna bas
Üstteki basamak = İngilizce(a.b.d)
Alttaki Basamak = Amerika Bileşik Devletleri uluslararası nı sec ve tamam de
sonra burdan abd kavyeyi seç ve tamam de yine tamam de ve oyunu yüklemeye başla.
ama yüklemeden önce java yamasını kurmalısın
Java kurulu zaten ama olmuyor olmuyor. Dediklerini de yaptim ama olmuyor
-
PM attım -
Arkadaş FM'nin rapid linkini verdi, internetten onu indirdim exe'yi çalıştırıyorum tam açılıcakken aa dosyasındaki gizli klasör olan Local Settings'in içindeki temp dosyasındaki Rar$ex01.015 adlı klasörde hata olduğunu söylüyor siliyim dedim ama adam FM 2007 data'yı falan hepsini oraya atmış silsem asıl çalışmayacak. Uyuz oldum bu Football Manager 2007'ye. DVD Writer'ım da yok onu alıp denesem, artık neyse belki de cd de sorun, arkadaş vermişti zaten artık ben alıcam bi de yarın ona bakıcam neyse iyi geceler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X