Şimdi Ara

FM 15 Saçmalıkları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 numara kadro kursan da dandik bir takımın gelip sana 3 tane atması neyle açıklanabilir ?

iyi kadro ile kötü kadro arasında niye fark yok ? rakip takımın kondisyonu falan hiç düşmüyor mu maç içinde?

piyasa değerleri niye gerçeği yansıtmıyor ?

burak yılmaz piyasa değeri 12 m euro oyunda 2 milyon euro aynı şekilde selçuk inan da öyle.

mesela burak ligte 30 küsür gol atıyor şampiyonlar liginde gol kralı oluyor ama bu adama kimse teklif yapmıyor neden? şampiyonlar liginde gol kralı olan birine 5 m euro bile vermez mi bir takım? o değil değeri de artmıyor değeri hala 3-4 arası bir şey.

bir de 2-3 iyi oyuncuyu oynatmayınca morali berbat oluyor ve takım uyumu diplere kadar düşüyor bu takımın maç kaybetmesine sebep olur mu ?

• Oyunda hatalar var elbet ama bazı püf noktalar da mevcut.

Burak'ın değerinin artmaması yaşından dolayı olabilir. Oyuncular yaşlandıkça değerleri düşer.

İyi kadronun olabilir fakat iyi bir taktiginin de olması gerekiyor.

Oyuncuları ara sıra rotasyonda kullanırsan sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum. Birde aynı adam sürekli sorun çıkarıyorsa düşünmeden sat.
  • fiyatlarının artıp artmaması ligin seviyesiyle alakalı.. ingilterede performansa göre fiyat artıp azalabiliyor. şaçmalıklarabi kaç tanede ben ekliyim...
    mesala oyuncu tripleri bu kadar şaçma olur... mesala bayern de oynayan bi adam sırf şampiyonlar ligine gidiyor diye honnevere gitmek istiyor.mantık mı bu şimdi.
    ayrıca oyuncuyu satmıyon takım arkadaşları geliyor konuşmaya niye satmıyon die. satıyorsun yine geliyorlar niye sattın die. takım güçsüzleşti die. aynı oyuncu bu ikisinede geliyor bu mu mantık....
  • Luiz Adriano ve Carlos Bacca iki sezonda toplam 90 gol attılar. Üçüncü sezonda ise ikisi toplam 5 gol attılar.

Bacca'yı sattım La Liga'da gol kralı oldu. Adriano'yu kiraya verdim gol kralı oldu.
  • In game değil ama benimde fark ettiğim bir oyun açığı oldu bugün.

Mesela oyuncuyu kiralık aldınız opsiyon falan yok.Kasım ayına geldiniz mesela oyuncuyu beğendiniz satın aldınız ocak ayında resmen bonservisli oyuncunuz haline geldi ama adamın geçmişine bakınca transfer bedeli görünmüyor.

Pek önemli değil ama şöyle olunca garip geliyor.Adamı 50 küsürden almıştım regen sene sonunda yeni takımıma 130 a aldım ama geçmişinde o 50 görünmüyor kira yazıyor sadece.
  • Muslerayı 32 yaşında değeri 6-7 arası birşey iken İngiltereye 12.5 milyona gönderdim. Gider gitmez değeri 14 milyon oldu.
    Ozan Tufanı İspanyaya 11 milyona gönderdim. Gider gitmez baktım değeri 5 milyon.

Bir kaç saçmalık da ben söyleyeyim. Sattığım oyuncular gittiği takmda oynamıyor.
    Newcastle Burak Yılmaza 9 milyon verdi sattım. Gittiği sezon neredeyse her maç yedek girmiş. Son iki sezondur kiraya gönderiyorlar.
    Selçuk İnanı Rela Madride 2-3 milyona yolladım. Adamı direk yedek takıma gönderdiler.
    Diego Tardelli 4-5 milyona alıp 12 milyona yanlış hatırlamıyorsam Sotona gönderdim. ilk sene hiç oynamadı. İkinci sene devre arası kiraladım. Yedekten girerek iyi iş yaptı. Sezon sonu gönderdim. Şimdi ne yapıyor bilmiyorum.
    Koray Gunteri ben devamlı ilk 11 de kullandım. Liverpoola sattım bir kere bile A takımla maça çıkmamış.
    Sattıklarım arasında bir tek Semih Kaya devamlı Monacoda oynuyor. Tabi bunlar takip ettiğim oyuncular başka böyle oyuncular varmı bilmem.

Birtane ipucu vereyim oyuncu satamıyanlar için.
    Oyuncu alırken takımlar nedense borca girmek istemiyorlar. Biraz pazarlıkla, peşin para + birmiktar taksit + sonraki satıştan alacağınız % ile satış çok rahat satış yapılabiliyor. Örnek vermek gerekirse; 15 milyona satılığa çıkarttığınız bir oyuncuya teklif genellikle düşük gelir. Yapmanız gereken, takımla görüşmede yeniden 15 istemek. Bu sefer karşı takım teklifi taksit önerekek yükseltir. Yapmamız gereken taksit ücretini en uygun seviyeye getirmek. Taksit uygun seviyeye geldimi, taksite dokunmadan peşin parayı 15 e tamamlamak. Örnek olarak 11milyon peşin 4 milyon taksitle gibi.
    İstediğim parayı vermeyen takımlarla böyle pazarlık ediyorum. Tabikide herzaman işe yarıyacak diye birşey yok. Bazen iştedğin parayı peşin olarak masaya koyan takımlar çıkıyor.
    32 yaşındaki Muslerayı, Barça ile anlaşamayıp İngiltereye orta sıralara oynayan bir takıma 12.5 milyona sattım.

• Aynen ya oyuncuyu satmıyon takım arkadaşları geliyor konuşmaya niye satmıyon diyo e satıyorsun yine geliyorlar niye sattın oyuncuyu demesi adamı delirtiyor oyundan soğutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sektörde rekabet yok ki adamlar tekler. her sene bir iki ufak değişiklikle aynı oyunu sürüp duruyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.