Şimdi Ara

FM 15 Antremana Bir Çözüm Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başarılı bir kariyerim var şuanlık, fakat antremanlarımda sıkıntı yaşıyorum. Antreman hocalarım 4-5 yıldız arasında. hoca başı yük ortalama ve hafifte. takım geneli yük ortalamada. fakat antreman raporunda iki şey diyor olumsuz olarak.

birincisi: oyuncuların antreman kalitesini düşük bulması.
    ikincisi: bazı adamlara ağır geliyormuş antreman ( bunu anladım)

birinci maddenin sebebi nedir nasıl çözebilirim ?

ayrıca bazı oyuncularım, sürekli ilk 11de oynatmama rağmen ağır düşüşte bütün özellikleri kırmızı ok şeklinde düşüşte bunun sebebi ne olabilir yardım edebilir misiniz.

ilgili resimleri konuya ekledim.

• Kaliteli antrenörlerin olursa sıkıntı olmaz, kondisyon antrenörlerine de önem ver. Ayrıca antremanı asistam menajer e de verebilirsin, sen uğraşmadan o yapar çok daha iyi olur.
  • Antrenörler resimde hocam kalitesiz mi ki. Çuvalla para döküyorum antrenöre yahu @eeTavus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

Antrenörler resimde hocam kalitesiz mi ki. Çuvalla para döküyorum antrenöre yahu @eeTavus

Hocam resimlere bakamadım, eve gidince dikkatli inceler yorum atarım.
  • Tamam hocam bekliyorum yorumunuzu

• Ant.kalıtesı ıle ılgılı durum degıl,zaten 4/5 yıldız sevıyesınde dıye belırtmısım,, durum su ; her antreman sevıyesı oyuncudan oyuncuya degısır oyuncunun karakterı ıle ılgılı,, bazısı cok bazısı az antreman sever,oyuncuların form durumu da antreman sevıyesını etkıler,bazende sakatlıktan yenı cıkmıssa yada oynatılmıyosa,ama hıcbı sorun yok ve antreman sevıyesı dusuyosa o zamanda oyuncuyla ozel gorusme yapmalısın,antreman sevıyesındekı dusule ılgıkı,karakterı ıyıyse kabul.edecek ve daha cok calıssacgını aolıcek,genede olmuyosa oyuncuyu sat,karakterı duzguj degıldır

• ballards B kullanıcısına yanıt
    onu çözdüm hocam konuşma yaptım kabul etti yükselişe geçti ama halen, raporlar antreman kalitesiz şeklinde uyarı geliyor. antranörler kursa gidiyor sürekli ondan olabilir mi acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Ant,kursa gıtmesı, akursta oldugu sure boyunca antremanı etkıler bu yuzden fazladan antronor bukunduruyorum ben,

yönetimin sınırındayım hocam 13te13 ama gelselerde değişmiyor gibi 2 3 antranör bakayım, nasıl olacak bakalım.
  • Dedıgım gıbı oyuncunun karakterı ıle ılgılıde olabılır, farklı alternatıf ve profesyonel yapıda oyunculara yonelmek lazım,

tamamdır hocam biraz yönelicem rotasyona gitmem yakındır yaşlanıyor futbolcular zaten.
  • Neden sadece hücum antremanı yaptırıyorsun ?
  • 1 aylık hücüma yönlendirdim hocam sadece hocam çok hata yapıyorum hücümda baskın oynuyorum ama ileride kötüydüm biraz ona gittim şimdi normal antremanlara döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 5 Şubat 2015; 21:53:57 >
    İleride kötüyüm derken bitiricilikte mi sıkıntı var ? Pozisyona giriyosun ama bitiremiyor musun ? Yoksa topa rakibinden fazla sahip olmana rağmen gol pozisyonuna mı giremiyorsun ?
  • İkiside var duran top ile dünya şut çekiyorum kale yakınında 1 gol geliyordu en fazla, diğeri de orta sahada top hep bende pozisyon bulamıyordum hücumda hep uzaktan çekiyordum. Şimdi biraz iyileşme gördüm.

mesela akhisar ile bir maç yaptım 32 şutum var 0-0 maç penaltıya gitmişti. kimisi kale dibinde kimisi uzaktan. tam düzelme yok. bir de hücüm futbolu oynatıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 5 Şubat 2015; 22:02:38 >
    Taktikte mi bir sorun var diye sordum. Valla ben Fenerbahçe'yi çalıştırırken Caner'in kullandığı her 5 frikikten 3'ü goldü zaten Oyunla alakalı bir problem olabilir.Liverpool'dayım şuan akılalmaz goller kaçırıyor takım. Liverpool'da ilk sezonumda sadece ligte 108 gol attım ama o gol kaçırmalar olmasaydı emin ol 200'e yakın atardım.Çok acaip goller kaçıyor oyunda.
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt
    caner gitti hocam bende 60mn juventus aldı adam mutsuzdu

aynen oyunda çok ilginçlikler olabiliyor bazen. bu kadro hiç yeri değil atletico madride 5 attım ŞL'de. deplasmanda 7-2 yenildim de çıktım mesela gel gör ki akhisara bir gol atamadım 30 küsür şuttan :)) uzaktan şut çektirmicem artık kararım o olacak gibi.
    Uzaktan şutu bende tavsiye etmiyorum. Sırf şut çekmek için saçma sapan şutlar çekiyor takım. 30 şut 0 gol olayını bende yaşadım
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt

bu maç şimdi bitti hocam. akhisar denk gelmiş aynı takım olarak. başka takımlarada yapıyor bunlar böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 5 Şubat 2015; 22:10:43 >
    Böyle maç kafayı yedirir adama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.