Şimdi Ara

Fm 14 Yaz Transfer Güncellemesi (sürekli güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
26.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyaca ünlü sortitoutsi'nin bir hizmeti var. İsteyen siteye yeni transferleri, cezaları vs bildiriyor, site çalışanları da kontrol edip onayladıktan sonra güncellemeye ekliyor.
    Ve bu güncellemeleri günde 1 bazen 2-3 kere yapıyorlar. Böylece elinizde her an güncel transfer yaması olmuş oluyor.

Normalde birinin güncelleme çıkartmasını 1 hafta beklediğimiz oluyor, bunun sayesinde yeni oyun açmak istediğimiz an güncel data elimizin altında olacak.
    Eksiklikler var tabi ki ama benim şuana kadar denediğim en iyi transfer güncellemesi bu. Eksik gördüklerinizi siteye bildirirseniz 1 gün içinde düzeltirler zaten.

Kullanmak için muhtelemen orjinal oyun gerekir, korsanlarda çalışır mı bilmiyorum.

Latest Update, datanın ne zaman güncellendiğini gösteriyor.
    Siz bişey eklemek isteseniz Submit Your Own Changes'in altındaki yeşil butonlardan ekleyebilirsiniz.

http://sortitoutsi.net/football-manager-data-update

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 25 Ağustos 2014; 14:54:08 >

• Hocam indirdigimiz dosyayı nereye atıyoruz.
    @michael j fox
  • jin_paci kullanıcısına yanıt
    belgelerim / FM 14 / editor data içine at. eğer yoksa sen Oluşturabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolasın hocam
    @michael j fox
  • hocam mesela James Rodriguez 80 milyon eurro yazıyor mu transfer geçmişin de ?
  • deneyen var m
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Bundan iyisi yok
    http://www.fmscout.com/a-fm14-transfer-data-update-packs-by-pr0.html

Bu güzelde yabancı kuralı güncel değil. Onu nasıl yapabiliriz?
  • sortitoutsi.net sitesinden son güncellemeyi indirince Türkiye'yi seçemiyorum. PTT 1. liginde 18 takım olması şu an 19 şeklinde hata veriyor. Bu sorunla karşılaşa çözümünü bilen var mı?
  • Merhaba bunda yabanci kurali güncel mi acaba?

sortioutsi deki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.