Şimdi Ara

FM 13 Göztepe Kariyeri [M I 6 ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar 2005 Yılından beri aktif olarak FM oynayıcısıyım, Kendimi Professional olarak adlandırmasam da oyun hakkında bilgiliyimdir.

Öncelikle , Kariyerimin başlangıcını anlatayım..

Oyuna Memleketim takımı olan Ç.Rizespor ile başladım ancak pek istekli olmadığımdan oyunu tatil moduna aldım ve ligin 16 haftasında ligdeki kötü sonuçlardan dolayı kovulmak durumunda kaldım

Daha sonra Isyan marşı sebebiyle ayrıca bir sempati duyduğum canım Göz Gözümünde teknik direktörünü kovduğunu görüp, boşta olan göreve başvurdum ve benimle çalışmaktan şeref duyacaklarını söyleyerek kabul ettiler...

ve Ligin 16. haftasında Birinci Lig'de 16 sırada bulunan Göztepenin başına geldim..

Şu anda 6 Hafta ilerledim ve dönem arası transfer sezonunda takıma bonservissiz oyuncular kattım, ilgilenen olursa konuya resimler ile destekleyerek devam edebilirim anlatmaya...

• Takipteyim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip Gelmesi üzerine söz verdiğim gibi , Kariyeri Paylaşmaya başlıyorum..

GÖZTEPE A.Ş

Kulübün boşalan Teknik Direktörlük görevini kabul ederken , yönetime Ligi ortalarda bitirme sözü vermiş olsam da mevcut bilgi ve deneyimlerim ile ligi yukarlarda bitirip play off aşamasına kalmaktı asıl hedefim..

Bunun için takıma geldiğim ilk anda takımı zorlu maratona sokmak için sert bir antreman programı uyguladım..

Daha sonra kendime ve takıma en uygun olduğunu hissettiğim taktik düzeni oturtarak takımın nasıl bir futbol oynayacağını şekillendirdim

Bu gelişmelerden sonra ilk maçıma deplasmanda Samsunspor karşısında çıktım ve sonuç tamda beklediğim gibiydi takım geri düşmeme rağmen oyuna müdehalelerime doğru oranda yanıt verdi ve kazanan taraf Göztepemiz oldu

Daha sonra gelişen transfer döneminde maaş giderlerini azaltmak için personellerimizden bir kaçıyla yolları ayırıp salt bir teknik ekip bıraktık

Düşük maaş ile çalışma sebebim takıma yük olmamaktır

Ve transfer dönemi ile takımda eksiklik hissettiğim 2 bölgeye nokta atışı tabir edilebilecek transferler yaptım ve maaşı yüksek bir kaç oyuncu ile yolları ayırdık

Panstil Jhon ve Murat Akın'ın da katılması ile daha da güçlenen kadromuz Herve Tum'unda form yakalaması ile kusursuz bir hale geldi

ve daha sonrasında elde edilen lig sonuçlarımız ve konumumuz

..

Takipte kalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmAySiks -- 3 Eylül 2013; 10:52:13 >

• Ve Gelinen şu aşama da İzmir derbisi olan ve bizler için hayati anlam taşıyan Göztepe - Karşıyaka maçına ayrı bir bölüm ayırmak istiyorum,

Karşıyaka Lig'de sonuncu ve hiçbir iddiası bulunmamakta ancak buna rapmen iş derbi olunca kıyasıya rekabet sürüyor..

Maça biz alışılmış taktiğimiz ve formda oyuncularımız ile standart Göztepe A.Ş. olarak çıktık ve rakibine iyi hazırlanan Karşıyaka maçta erken bulduğu golle sevindi ancak golden sonra ki geri dönüşümüz İzmir Tarihine altın harflerle yazılacak cinstendir.

Biz susalım İstatistiksel veriler konuşsun.

• GözGöz olmasa takip etme konusunda tereddüt edebilirdim. Sakaryaspora oyuncu kirala da toplasın biraz(şehrin takımı olunca duygusal davranıyorum) 54 TAM 35 :)))) Takip +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.