Şimdi Ara

Fm 09 da oyuncunun Morali Kötü Oldumu Oynatmamak mı lazım ?t

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogussonmez -- 18 Ağustos 2009; 16:19:50 >

• Önemli maçta oynatma bikaç kez dandirik bi maçta oynat yerine gelsin morali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menor.Loco

Önemli maçta oynatma bikaç kez dandirik bi maçta oynat yerine gelsin morali.

mesela takımın en etkılı ısmı en ıyı oyuncusu ama moralı kotu sonrakı macta oynarsa ıyı oynayamazmı ?? ben buna bugune kadar hıc dıkkat etmedım
  • Performans eksikliği olur mutlaka ve takımıda etkiler onun moralinin kötü olması.O yüzden sorunu neymiş öğrenip ona göre çare bulman gerek.
  • Yeni sözleşme öneriyorum direk yükseliyor ciğerini bilirim ben bunların
  • Moralinin nasıl kötü olduğuna göredeğişir. Mesela daha iyi bir sözleşme istediği için morali bozuksa yeni sözleşme imzalatmalısın. Gitmek istiyorsa ister oynat, ister oynatma yine mutsuz olacaktır. Eğer ilk 11 de forma giymediği için mutsuzsa ilk 11 de oynatman daha iyi olur.
  • Ailevi sorunlari da olabilir, eger sorun ailesinden kaynaklaniyorsa bir eline lokum bir eline cicek kap, ziyarete git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi diskoya götür bak bakalım nası oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Bi diskoya götür bak bakalım nası oynuyor

Menajer bizi diskoya götür
  • 2-3 maçta oynat.Oynadığı maçlarda sürekli öv.1 hafta izin ver.Yine morali düzelmezse koy göte.
  • Oynat bence.oynatmazsan morali dha çok bozulur
  • Takımda yıldız bir oyuncu vardı ve büyük bir klübe gitmek istedi ve kötü oynamaya başladı bende bonservisini vermek istemediğimden yarım sezonluğuna büyük bir klübe kiraladım şimdi geri döndüğünde yeni sözleşme istedi ve şuan mutlu görünüyor acaba tekrar mutsuz olup formsuzluğunun tekrar başlama ihtimali nedir?
  • Oynat gitsin morali düzelsin.
  • oynat ama performansı düşer medyaya öv onu
  • Konusu açılmışken buraya yazayım. Takımımın yıldız oyuncusu disiplinsiz olduğumu düşünüyor ve hep mutsuz. Nasıl düzeltecem ben bu adamı. Her maçta oynatırım oysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Konusu açılmışken buraya yazayım. Takımımın yıldız oyuncusu disiplinsiz olduğumu düşünüyor ve hep mutsuz. Nasıl düzeltecem ben bu adamı. Her maçta oynatırım oysa.

En ufak hareketinde bas 2 hafta cezayıda görsün disiplinsizliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Konusu açılmışken buraya yazayım. Takımımın yıldız oyuncusu disiplinsiz olduğumu düşünüyor ve hep mutsuz. Nasıl düzeltecem ben bu adamı. Her maçta oynatırım oysa.

Birşey olmaz değil mi? 3 senedir bu halde idare ediyorum çünkü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Birşey olmaz değil mi? 3 senedir bu halde idare ediyorum çünkü.

Cevap lütfen...

• Sakın basma cezayı gider valla, bendede Emre transfer listesine girmek istiyordu izin verdim 2 ay sonra bi konuşma yaptım, performansın çok iyi diye hemen çıkarılmak istiyorum dedi, ama ss çekmedim
  • ben hiç dikkat etmiyorum yok moral, takım konuşması, prim falan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.