Şimdi Ara

flyff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hatırlayan vardır belki 2007-10 arasının en iyi oyunlarından biriydi.Şimdi tekrar denemek amacıyla yeniden indiriyorum hala oynayan varmı?

edit:https://www.magmaflyff.com/about bu pvpyi oynuyorum beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erselow -- 8 Eylül 2014; 9:36:10 >

• zamanında ne de çok severek oynamıştım hey gidi günler. daha sonra 70 lvl filan olduğumda anladımki bu oyun parayı verenin düdüğü çaldığı bir oyun.bende öylelikle bıraktım ama o hava kaykayı ile gezme tarzında birşeyi hiçbir oyunda görmedim. sana tavsiyem orjinal oyunu değil de privatelerini oynamandır.orada herkes eşit şartlarda oluyor.
  • Selamlar,
    Bende bir anlık can sıkıntısı ile yüklemiştim oyunu :) yaklaşık 2 ay önceydi sanırım. Orjinal oyunda piyasa çok pahalı, yeniden başlayıp birşeyler yapmak çok zorlar gibi. Lv60a kadar oynadım şöyle bir guardian silahlar fiyatına bakıyım dedim :) Guardian Big Sword 2.000.000.000dı. Nerden nasıl yapıyorlar bu kadar parayı anlamadım için sildim hehe bu şartlarda zor oynamak :)))
    Oyunu bırakmadan önce taş çatlasa 5.000.000du o kılıç ve en ucuz guardian silahdı hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT*

Selamlar,
    Bende bir anlık can sıkıntısı ile yüklemiştim oyunu :) yaklaşık 2 ay önceydi sanırım. Orjinal oyunda piyasa çok pahalı, yeniden başlayıp birşeyler yapmak çok zorlar gibi. Lv60a kadar oynadım şöyle bir guardian silahlar fiyatına bakıyım dedim :) Guardian Big Sword 2.000.000.000dı. Nerden nasıl yapıyorlar bu kadar parayı anlamadım için sildim hehe bu şartlarda zor oynamak :)))
    Oyunu bırakmadan önce taş çatlasa 5.000.000du o kılıç ve en ucuz guardian silahdı hehe

aynen zamanında piyasa çok uygundu dungeonlardan moonstone sunstone düşürüp satıp rahat para kasıyordum şimdi çok kötü
  • https://www.magmaflyff.com/about
    bu servere başladım oynamak isteyenlerin pmsini beklerim :)
  • zamanında hayvanlar gibi oynadığım oyun aşırı zevkliydi ama parası olan kazanıyor oyuna para yatıran lvlida kasıyor herşeyide yapıyor herşeyimde oldu oyunda ama 112lvl oldum bıraktım adamlar gidip parayı verip exp scroll alıyor en son 5 tanesini aynı anda basma vardı % bilmem kaç yüz artıyor üstüne exp event oluyor adam bir bakmışsın hero olmuş sen hala azria ticket parası bul hit and run yaparak kasmaya çalış oyundaki en zevkli class bence elementor pure int hit and run şeklinde oynanış açıkcası çok zevkliydi youtubeda videoları var bu tarz oynamak istersen biraz çalışman gerekir ama öle öle öğrenirsin buna benzer oyuna olsa bir dakika durmam başlarım ama yok tabi

edit pardon private servermiş bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil -- 11 Ekim 2014; 0:33:41 >
  • 2007-2008 yıllarında cabalın yanında oynamışlığım var fena oyun değildi
  • Zamanında bi yaz dh den toplanıp oynamıştık o tayfa hala burdaım bilmiyorum ama en eğlendiğim zamanlardı. Bi Türk abi ile tanışmıştık eleman üzerimizi dizmişti yardımcı oldu hep sagolsun nişanlısı ile oynuyordu sonra topluca dh grubu ile karşılıyorduk yağmur eventi vardı yağmur yağarken x2 exp geliyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flyff'in verdiği zevki hiç bir oyun vermedi veremeyecek.Keşke 2. si falan çıksa yada ne bileyim remake falan yapsalar oyuna.
    Gold falan dediler en son ismine ama oyunda değişen hiçbir şey yok.
    60 psykeeper'ım vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 28 Ekim 2014; 15:54:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.