Şimdi Ara

flv dosyalarını nasıl çalıştıracaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • youtubeden indirdiğimiz dosyalar genelde flv uzantılı oluyor bunları nasıl izleyecez

• http://freewarelist.net/FLV-Player.html

http://forum.donanimhaber.com/m_9309363/tm.htm

Bu topikte avi,mpeg şeklinde indirme yazılımları var.
    ats
  • FLV Player 1.3.3 İndirme: 112,254
    FLV Player ile .flv uzantılı dosyalarınızı sunucuya yüklemeden izleme imkanına sahipsiniz. Sürükle-bırak yöntemi ile dosyayı oynatıcı programa taşımanız dosyayı görüntülemeniz için yeterli. FLV dosyaları için farenin sağ tuşuna birlikte aç seçeneği de sunuyor.

ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::KaRTaL::.. -- 8 Mayıs 2007; 13:34:45 >

• mesajımda linkini verdim

quote:

Orjinalden alıntı: istanbul_54

FLV Player 1.3.3 İndirme: 112,254
    FLV Player ile .flv uzantılı dosyalarınızı sunucuya yüklemeden izleme imkanına sahipsiniz. Sürükle-bırak yöntemi ile dosyayı oynatıcı programa taşımanız dosyayı görüntülemeniz için yeterli. FLV dosyaları için farenin sağ tuşuna birlikte aç seçeneği de sunuyor.

ÜCRETSİZ
    />

• K-Lite ı kur Media Player ın oynatır hale gelsin.
    http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm
    Daha Fazla Göster
  • geçen benimde başıma geldi bi türlü çalıştıramadın swp leri baız sitelerde bi şekilde şifreliyorlarmış izliyorsun indiriyorsun ama bilgisayara yükleyince çalışmıyor swf uzantılı dosyalar. ben hala bi çözüm bulamadım,indiriyorum ama izleyemiyorum. şifrelenen swf leri web sayfasından indirdikte sonra nasıl çalştırabilirim bilgisi olan var mı?

not: normal flv ve swf ler çalışıyor sadece 1 siteden indirdiğim swf ler çalışmıyor. yani yukarıda önerdiğiniz programlarla değil bi şekilde swf yi normal şekline getirecek bi program gerekli.böyle bi program bilen varsa çok işime yarayacaktır
    ondan sonra gelın flv dosyasına uzantısını mpg olarak degıstırın artık winampta ve medıa playerda rahatca izleyebilirsiniz
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.