Şimdi Ara

Fluence bold edition hakkında soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alana, kullanana saygım sonsuz, zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu araba bana nedense çirkinligin, basitligin sembolü gibi gözüküyor... Betlik alameti gibi bir şey, Megane 3 hb, sw, hele ki coupe o kadar güzel tasarımlıyken bu araç Megane 3 serisinin yanında akraba evliliğinin meyvesi gibi duruyor resmen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Evet, Bold Edition;

bu arabanın nesi cazip geliyor insanlara merak ediyorum. fiyat? tasarım? ekonomi?

+1

çirkin ördek yavrusu

Gerçekten ördeklere bile yazık olur bu yorum. ucuz olsa anlayacagım. tasarımı güzel olsa anlayacagım. performanslı bir motor olsa anlayacagım. az yaksa anlayacagım. ama anlayacağım hiçbir kriter yok 60 binlerden bahsediliyor. dizeli görünce bizim insanımızın aklı duruyor. corolla örneğindeki gibi.. c sınıfı araç 60 bin lira çok zenginiz vesselam..

bende işe götürsün getirsin amacıyla en az zarar en az yakıt en ucuz yedek parça ve en ucuz 2. el zararı iç hacmi geniş bagajı büyük gibi amaçlarla alınacak bir ihtiyaç için senin gibi fazladan verecek 100.000 tl yok .olsada vermem .sen hangi amaçla bmw aldıysan bunu alan insanlarında o tür amaçları olmadığının farkına varmalısın.

passat tan jetta daha şık ayrıca 3.20den daha oturaklı .3.20de konfor sıfır.

fluence ve 3.20 ile türkiyede bol bulunan bozuk yolda bir dolaş bakalım ne hissedeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aRm

Alana, kullanana saygım sonsuz, zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu araba bana nedense çirkinligin, basitligin sembolü gibi gözüküyor... Betlik alameti gibi bir şey, Megane 3 hb, sw, hele ki coupe o kadar güzel tasarımlıyken bu araç Megane 3 serisinin yanında akraba evliliğinin meyvesi gibi duruyor resmen...

+1 yoruma katılıyorum zaten akraba evliliğinin meyvesi bu araba
    biliyorsunuz normalde bu araba kore tasarımı samsung
    latitude da öyle fluence de

Fluence bold edition hakkında soru

Fluence bold edition hakkında soru

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, Bold Edition;

bu arabanın nesi cazip geliyor insanlara merak ediyorum. fiyat? tasarım? ekonomi?

+1

çirkin ördek yavrusu

Gerçekten ördeklere bile yazık olur bu yorum. ucuz olsa anlayacagım. tasarımı güzel olsa anlayacagım. performanslı bir motor olsa anlayacagım. az yaksa anlayacagım. ama anlayacağım hiçbir kriter yok 60 binlerden bahsediliyor. dizeli görünce bizim insanımızın aklı duruyor. corolla örneğindeki gibi.. c sınıfı araç 60 bin lira çok zenginiz vesselam..

bende işe götürsün getirsin amacıyla en az zarar en az yakıt en ucuz yedek parça ve en ucuz 2. el zararı iç hacmi geniş bagajı büyük gibi amaçlarla alınacak bir ihtiyaç için senin gibi fazladan verecek 100.000 tl yok .olsada vermem .sen hangi amaçla bmw aldıysan bunu alan insanlarında o tür amaçları olmadığının farkına varmalısın.

fluence ve 3.20 ile türkiyede bol bulunan bozuk yolda bir dolaş bakalım ne hissedeceksin.

Kelimelerin yetersiz kaldığı dakikalardayız sayın seyirciler.

• Tamam beyler alacağımdan sormadım :D Biri demiş çok zenginiz biri demiş ördek yavrusu.Sadece sordum.Benim alacağım araç imzamdaki :)
  • Ben bir araç almak istiyorum diyelim.

Kriterlerim;

-dizel motor
    -geniş iç hacim
    -geniş bagaj
    -Ses yalıtımı iyi
    -konforlu
    -otomatik vites
    -ortalama kalite
    -bol donanım
    -yaygın servis ağı

Fiyat sınırım 65 bin diyelim. Benim ihtiyaçlarımı karşılayacak 3 otomobil geliyor aklıma.

-Skoda Octovia : Artık çok eskidi. İç mekanı da Fluence ve Jetta kadar geniş değil. Ses yalıtımı da aynen öyle. Liftback sevilmiyor. Marka imajı malum. Skoda elendi.

-Volkswagen Jetta : Tipi güzel, iç mekanı geniş, ihtiyaçlarım karşılanıyor ama fiyatı? 70 bin lira polieliptik farları bile olmayan c segmenti bir arabaya verilmez.

-Renault Fluence : Tipi iyi değil ama bütün ihtiyaçlarımı karşılayabiliyor. Konforlu, içi geniş, bagajı geniş, vs.. Renault ikinci elde para da eder, kolay satılır. Motoru az yakıyor, sorunsuz bir araba işte. Allahtan belamı mı istiyorum, tipi de iyi olmayıversin.

Ve artık ben de bir Fluence sahibiyim.

Bu yaz Bodrum'da en çok gördüğüm otomobillerden biri Privilege donanımlı Fluence'dı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 2 Mart 2012; 13:28:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

ya millet c segmenti demişte psikolojik olaydan başka nesi var ki bunun?
    araçda d segmentinde olabilecek her türlü donanım bulunuyor.
    ben test sürüşüne çıktığımda oldukça memnun kalmıştım.
    tasarım olaraksa jetta dan çok daha güzel açıkçası. jettanın eskisine bi şey demiyorum bile yenisi hiç mi hiç iyi değil. üstelik o daha da pahalı.
    renault ön yargısı ne olacak yav böyle?

Sizce D segmenti ile C segmenti arasındaki fark donanım mı sadece?

nedir hocam bana anlatır mısın c ile d segmenti arasındaki farklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

Tamam beyler alacağımdan sormadım :D Biri demiş çok zenginiz biri demiş ördek yavrusu.Sadece sordum.Benim alacağım araç imzamdaki :)

megane lar makyaj görecek bundan haberiniz var mı?
    yada makyajlılar gelmiş mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Ben bir araç almak istiyorum diyelim.

Kriterlerim;

-dizel motor
    -geniş iç hacim
    -geniş bagaj
    -Ses yalıtımı iyi
    -konforlu
    -otomatik vites
    -ortalama kalite
    -bol donanım
    -yaygın servis ağı

Fiyat sınırım 65 bin diyelim. Benim ihtiyaçlarımı karşılayacak 3 otomobil geliyor aklıma.

-Skoda Octovia : Artık çok eskidi. İç mekanı da Fluence ve Jetta kadar geniş değil. Ses yalıtımı da aynen öyle. Liftback sevilmiyor. Marka imajı malum. Skoda elendi.

-Volkswagen Jetta : Tipi güzel, iç mekanı geniş, ihtiyaçlarım karşılanıyor ama fiyatı? 70 bin lira polieliptik farları bile olmayan c segmenti bir arabaya verilmez.

-Renault Fluence : Tipi iyi değil ama bütün ihtiyaçlarımı karşılayabiliyor. Konforlu, içi geniş, bagajı geniş, vs.. Renault ikinci elde para da eder, kolay satılır. Motoru az yakıyor, sorunsuz bir araba işte. Allahtan belamı mı istiyorum, tipi de iyi olmayıversin.

Bu yaz Bodrum'da en çok gördüğüm otomobillerden biri Privilege donanımlı Fluence'dı

70 bin lira, bence içinde şoför bile verseler premium olmayan hiç bir C sınıfı araca verilmez, verilmemeli daha doğrusu.

Fluence bence tam bir Türk ailesi arabası; bagajı ve iç hacmi geniş, parçası pahalı değil, servis ağı yaygın, bilinen kronik bir sorunu yok, konforu yeterli, güvenliği yerinde, çocuklu aileler için, tatile, köye giden aileler için biçilmiş kaftan.

Tip konusunda evet Fluence'nin muhteşem, dikkat çekici bir tipi yok lakin kötü olduğuna kesinlikle inanmıyorum.

Şahsen ben genç olmasam ve aileme yeni araba baksak ilk bakacağım araçlardan biri Fluence olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, Bold Edition;

+1

çirkin ördek yavrusu

sevgili kardeşim benim bmw gibi lüks bir arabam yok imzamda ve avatarımda lancer var. Sadece hayalimdir o araba.. Algılamadan yorum yazma lütfen. Piyasadaki bir çok marka aracı denemişliğim vardır. Ben saldırma amacı ile yorum yazmadım sadece fiyat performans ve tasarım olarak begenmediğimi insanların nesini beğendiğini merak ettim. Arkadaslarda gereken cevabı vermiş. Marka tartısması yapmadım marka önermedim. Ayrıca Fluence ile Bmw 320 yi kıyaslıyorsan ne diyim ki kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 2 Mart 2012; 18:14:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Ben bir araç almak istiyorum diyelim.

Kriterlerim;

-dizel motor
    -geniş iç hacim
    -geniş bagaj
    -Ses yalıtımı iyi
    -konforlu
    -otomatik vites
    -ortalama kalite
    -bol donanım
    -yaygın servis ağı

Fluence ve Jetta full donanım arasında 5 bin lira fark var ,akıl var mantık var, o fark verilir ve jetta alınır,kafa rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy
    Fluence ve Jetta full donanım arasında 5 bin lira fark var ,akıl var mantık var, o fark verilir ve jetta alınır,kafa rahat olur.

Benim hesabım bu yönde. Fluence benim hesabıma ve mantığıma göre daha alınası bir araç.

ABD'de Golf'ten daha ucuza satılan bir modeli burada Golf'ten daha pahalıya alınca kafan rahat olacaksa Jetta da alınabilir tabii ki.

ekleme: Fluence alınca da kafam son derece rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 2 Mart 2012; 19:35:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

ya millet c segmenti demişte psikolojik olaydan başka nesi var ki bunun?
    araçda d segmentinde olabilecek her türlü donanım bulunuyor.
    ben test sürüşüne çıktığımda oldukça memnun kalmıştım.
    tasarım olaraksa jetta dan çok daha güzel açıkçası. jettanın eskisine bi şey demiyorum bile yenisi hiç mi hiç iyi değil. üstelik o daha da pahalı.
    renault ön yargısı ne olacak yav böyle?

Sizce D segmenti ile C segmenti arasındaki fark donanım mı sadece?

nedir hocam bana anlatır mısın c ile d segmenti arasındaki farklar?

Bunu anlatmaya gerek yok, siz de rahatlıkla farkedebilirsiniz.

Jetta'dan inip Passat'ı kullanın.
    Civic'den inip Accord'u kullanın.
    Fluence'den inip Latitude'u kullanın.

Selamlar ve saygılarımla...

• iğrençti daha iğrenç duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet, Bold Edition;

+1

çirkin ördek yavrusu

sevgili kardeşim benim bmw gibi lüks bir arabam yok imzamda ve avatarımda lancer var. Sadece hayalimdir o araba.. Algılamadan yorum yazma lütfen. Piyasadaki bir çok marka aracı denemişliğim vardır. Ben saldırma amacı ile yorum yazmadım sadece fiyat performans ve tasarım olarak begenmediğimi insanların nesini beğendiğini merak ettim. Arkadaslarda gereken cevabı vermiş. Marka tartısması yapmadım marka önermedim. Ayrıca Fluence ile Bmw 320 yi kıyaslıyorsan ne diyim ki kolay gelsin..

ben ikisinide kullandım ama senin kullandığından emin değilim zira konfor olarak bozuk yolda bmw tam bir facia sert süspansiyon dan dolayı bunlar kaymak asvalt arabası.ben motorunu yada malzeme kalitesini tartışmam ama f/p olarak c sınıfından fluence en alınası araçlaqrdan biridr cruze alanada c180 alanada saygı duyarım ama ekonomik ve mantıklı nedenlerden ötürü tercihlerini fluence vs araçlardan yana kullanalarada aynı saygının gösterilmesini isterim .

ben beğenmedim demek ayrı insanlar nasıl alıyor demek ayrı. ayrıca bir araç eleştirlecekse en son tasarımı gelir .tasarıma gelene kadar 20 tane ana başlık vardır .ki en subjektif değerlendirme ölçütüdür.

herhangi bir araç testinde birinin tasarımına 10 puan diğerininkine 5 verilen test gördünüzmü.ben ciddi hiç bir dergide programda görmedim.

skoda yeti tasarım olarak en beğenmediğim araçlardan olsada bir çok arakadaşıma tavsiye ettim .tasarımı hoşunuza giderse 10 numara araç diye .ama şimdiye kadar beğenen çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 3 Mart 2012; 4:27:03 >

• jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    Araba privilagenin yarısından aşağıda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.