öncelikle herkese merhabalar, evet arkadaşlar cuma günü Fluence 1.6 BVA privilige beyaz rengini aldım, BVA kullanan fluence sahiplerinden,yada kullananmış olanlardan yorum almak istiyorum, artıları eksileri nelerdir.. şimdiden teşekkürler
Hem almışsın hem artılarını eksilerini soruyorsun. Sen yazacaksan ki insanlar faydalansın tecrübelerinden.
Evet arakdaşım memnun usun BVA şanzumandan... Ve genel olarak knfor, yol tutuştan... Sorun var mı araçta? Bekliyoruz
quote:Orijinalden alıntı: carsii öncelikle herkese merhabalar, evet arkadaşlar cuma günü Fluence 1.6 BVA privilige beyaz rengini aldım, BVA kullanan fluence sahiplerinden,yada kullananmış olanlardan yorum almak istiyorum, artıları eksileri nelerdir.. şimdiden teşekkürler Evet arakdaşım memnun musun BVA şanzumandan... Ve genel olarak knfor, yol tutuştan... Sorun var mı araçta? Bekliyoruz
quote:Orijinalden alıntı: apollonx Hem almışsın hem artılarını eksilerini soruyorsun. Sen yazacaksan ki insanlar faydalansın tecrübelerinden. Aynen öyle