Şimdi Ara

Flight sim. X uçak yama & paint

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar burada bana yardımcı olursanız sevinirim turk hava yol. uçaklarını eklemek istiyorum birde c-130 nette bulamadım bulup bana yardımcı olacak ark.şimdiden tşk

• avsimde mevcut birçok uçak var eğer gerçek bir c-130 uçurmak istersen en başarılısı "captain sim c-130" dur + Payware bir üründür. thy uçmak için en ideal uçağı b738 ve a320 dir bu ikisini indirip üzerinde paneller ekleyebilirsin not: 2d paneller avsimde mevcuttur. eğer gerçek bir uçuş zevki istiyorsan sana pmdg yi öneririm oda payware dir paranın hakkını verir + avsimde bozo adlı bir türk ark yaptığı boyamalar var ki çok güzel yapıyor çok detaylı yapıyor avsimde "bozo" die aratırsan bulabilirsin.

www.avsim.com üyelik istiyor (kesinlikle üye ol değilsen)
    www.flightsim.com üyelik istiyor
    www.simviation.com üyelik istemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 9 Temmuz 2007; 16:40:15 >

• DOSTM hep 2004 için var avsimde baktım snin kullandıgın warmı bu oyun için internetten de satın almak istemiyorum açıkcası kredi kartı falan wermek ist.miyorum sen kullanıyormusun bu uçakları
  • ben kullanıyorum internetten başka bi yerde yok die biliyorum ama galiba havale ile ödeme kabul ediyorlar bu arada sırf nasılmış die bakacaksan c-130 için konuşuyorum hiç alma nedenmi çünkü çok profesyonel bir uçak yani bir yolcu uçağı kullanmak gibi olmuyor şimdiden söyleyim ama değermi dersen bence değer çünkü biyasa ondan daha c-130 yok

www.pmdg.com <<<<<- B738 için

http://www.captainsim.com/products/c130/

• dostum ben onu gördüm bu gün ama fs 2004 için yazıyor fsx için değil sen hangi uçakları kul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.