resmi web sitesini biliyorsan ordan indir diyecegim ama google dan flexy diye aratinca bluetooth dongle dan çok baska seyler çikiyor flexy bluetooth diye aradim ama yine bulamadim. dedigim gibi resmi web sitesinde kesin vardir ama bulabilirsen siteyi
hızlı sistemin ftp sinde iso olarak var onu al cd ye çekip tanıtırsın. ben öyle yapmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: mersahin
hızlı sistemin ftp sinde iso olarak var onu al cd ye çekip tanıtırsın. ben öyle yapmıştım
Bunu bilmiyordum fakat varsa iyi olur, bakındıgım kadarı ile göremedim, link verebilir misin?
Ayrıca arkadaşın sorununa gelince, kazaa, emule gibi p2p yazılımlarıyla fexy bluetooth diye aratınca software ler çıkıyor çekebiliyorsunuz, yoksa sitelerde dagitilmiyor, bt yazılımı lisanslı oldugundan .
linki tıklayınca tüm hızlı sistemin tüm kablosuz iletişim ürünlerinin driverlarının olduğu klasöre erişebilirsin.
negative bluetooth software leri siteler üzerinden dagitiliyor. bende msi bluetooth dongle var cd sini kaybettim ve msi in sitesinden çektim. istersen gir siteye sonra da buralara gir bulursun downloads>communication>bluetooth ben her zaman buradan indiriyorum.
flexy i gecenlerde ben de aradim bulamadim tuhaf bir durum allahtan cdsini buldum yoksa nanaylardaydim