Şimdi Ara

fLEXİ CİZİN İÇİN RESİM ARIYORUM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda flexi buldum ve iyi buldum bulduğum yer lazerle çizim yapıyor flexiye ebat 40cm*40cm buna siyah beyaz tonlu güzel ilginç resim arıyorum ama bi türlü beğenemedim ... fikri olan yada elinde güzel resimleri olup paylaşmak isteyen arkadaşlar link koyarlarsa sevinirim tekrar iyi forumlar diliyorum

• merhaba arkadaşım. ilk önce şunu belirteyim onun adı flexi değil plexi:)

sonuna cvp olarakda şunu söyleyeyim google amcaya gidiyosun diosunki google amca trbal art daki bütün resimleri göster bana oda sana gösteriyor:) yani kısacası arkadşaım google a tribal art yazdığında güzel örnekler çıkacak karşına
  • ben plexy üzerinde şekil desen falan sevmiyorum ama guneysınır ın dedigi gibi google işini görür birdewww.deviantart.com da kaliteli bi sitedir oradada zibille resim bulabilirsin
  • evet ya plexiyi mundar ettiniz...bırakın sade sade dursun
  • beyler bende plexi olarak biliyorum :D ama plexi çiizim programının isminin flexi oldunu görünce doğrusu bu olabilirdiye öyle yazdım o sorun değil google den aradım ama güzel resimler bulamadım yardımlarınız için tşk ederim ...
  • bu lazer çizim olayını yaptırcagın yer neresi soyleyebilirsen bizde faydalanırız teşekkürler.
  • ne tarz resimler istiyorsun onları söylersen o zaman daha cok yardımcı olunabilir belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lazer çizimde plexi erir..onun için cnc falan kullanman gerek....
  • lazerle kesemezsiniz.plexi ( akrilik levha ) 40+ dan sonra erir.ınce kıl testere ile dekopaj tazgahında kesmen gerek.keserker alt ve uste birer tane kontraplak yada plexi koy.asıl parcaortada kalsın.boylece capak olusmaz.
  • lazerle de kesersin hatta iyi bir lazer ise yüzeye dokunmadan içine bile işlersin neyse senin esas sorunun siyah beyaz resim arayacağına vektörel resim araman olucak çünkü bu tarz makinaların hepsi vektörel çizimlere göre ( çizgisel) ona göre hareket eder he sendersinki ben siyah beyaz resmi daha iyi vektöre çeviririm trace ederim veya ps path lerim o ayrı

nerden biliyor sununuz diye sormayın reklam firmasında 7 senelik deneyimim var hala oranı proje müdürü ve sanat yönetmeniyim

saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.