Şimdi Ara

Flava Collagen Ucretsiz Dene Sadece 5TL Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucretsiz Olması İçin Promosyon Kodu Bölümüne Ücretsiz Yazmanız Yeterli

https://www.proteinocean.com/kolajen-ucretsiz-dene?fbc_id=23847530521520786&fbclid=PAAaYvWej2kY81nBEAeMUhUQxUZHNOfIG2DIq8TOM9xx18w1IPEZOp5RvPGEo

hyaluronik asit akciğerde su tutulumu yaptığı için corona zamanı kullanımı uygun değil. corona sonrası kullanın tabii ama şu an için iyi bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirozgn -- 1 Haziran 2021; 14:52:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Teşekkürler

Birsey degil

• Gelecek ürün bir paket dediği, tek içimlik bir paket midir?

• Bitmemiş hala alınabilir.

• Hypericum kullanıcısına yanıt

Evet hocam bir paketlik 10 gram.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hanıma 2 adet sipariş geçtim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne işe yaradıgını bilmiyorum aldım

• Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, faydalandık...Flava Collagen Ucretsiz Dene Sadece 5TL Kargo 

• epica06 kullanıcısına yanıt

Hocam kolajen ve hyalüronik asit özellikle tendinit gibi rahatsızlıkların giderilmesi için, cilt ve saç sağlığı için tüketiliyor.

Benim gibi tendinit vs gibi rahatsızlığınız var ise ilacı bu gibi gıda destekleri.

• 10 gr için 5tl verilir mi

• Bilmediğim bir şeyi aldım şu an. Hala alabilen varsa denemek için alıp kullanabilir.

Flava Collagen Ucretsiz Dene Sadece 5TL Kargo
  • Benimde ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ama eve kargo gelince mutlu oluyorum, aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackfearrr -- 1 Haziran 2021; 14:27:28 >
  • hocam ana mesaja ekler misin: hyaluronik asit akciğerde su tutulumu yaptığı için corona zamanı kullanımı uygun değil. corona sonrası kullanın tabii ama şu an için iyi bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: apostrophe

hocam ana mesaja ekler misin: hyaluronik asit akciğerde su tutulumu yaptığı için corona zamanı kullanımı uygun değil. corona sonrası kullanın tabii ama şu an için iyi bir şey değil.

Ekledim hocam

• Lexalaviosa L kullanıcısına yanıt

Sizin bu rahatsızlık için kullanıpda memnun kaldığınız bir kolejen ürünü var mı ? Banada sol omzumdaki tendon yırtığından dolayı doktor önermişti, iki kutu tendonix kullandım pek bi faydasını hissettiğimi söyleyemem.

• Ben uzun süredir uğraşıyorum, şu an 3. doktor ile tedavi oluyorum ve 3. farklı muayenem.6-7 aydır uğraşıyorum tendinit ile.

Son doktorum ArtıLane firmasının 0.9 litrelik şurubunu aldırdı. 1 ay boyunca günde 30cc içiyorsunuz. 300 lira gibi bir fiyatı var ve kolajenleri sigorta karşılamıyor. İçeriğinde ayrıca hyalüronik asit vs epey şey mevcut.

Henüz yarısını içtim ama kontrole gitmediğim için iyileşip iyileşmediğimi söyleyemiyorum. Ancak hissiyat olarak biraz daha iyi olduğumu söyleyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexalaviosa -- 1 Haziran 2021; 16:47:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.