Şimdi Ara

Flası Nereden Acıcam ! ( w810i )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar fotograf cekiorm flash acik degil nereden acıcam ?

• ayarlarda ampul resmi var...orayı tıkla...akparti amblemi gibi..
    quote:

Orjinalden alıntı: W810i

arkadaslar fotograf cekiorm flash acik degil nereden acıcam ?
  • W810i, keşke yeni bir topic açmasaydın. Bana direkt PM atabilirdin ya da imzamda bulunan linkte bu durumu bildirebilirdin.

Kamerayı devreye soktuktan sonra ayarlar bölümüne gel. Oradan da ışığı aç seçeneğine tıkla.
  • flaşı açmak istediğinde tek yapman gereken * tuşuna basmak...
  • Saolun arkadaslar kusura bakmayın o konu tamamen aklımdan cıkmıstı uzun suredir girmiordum
    + isigi acmasak olmaz degil mi yani anca ısıkLa yoksa sadece flash ı acamıorz ?
  • dostum w810 kamera>ayarlar>ışık = flash
    quote:

Orjinalden alıntı: cross_fire

Saolun arkadaslar kusura bakmayın o konu tamamen aklımdan cıkmıstı uzun suredir girmiordum
    + isigi acmasak olmaz degil mi yani anca ısıkLa yoksa sadece flash ı acamıorz ?

• Cok Tsk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzcnylN -- 5 Eylül 2006; 12:01:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederiz...
    quote:

Orjinalden alıntı: W810i

Cok Tsk.
  • harici flaşını piyasada bulman biraz zor
  • Kısayollar kamera açıkken aşağıdaki tuşlara basarsanız kısa yoldan ulaşabilirsiniz.

1 resim boyutu
    4 makro
    7 gece modu
    * flash
  • yooo her yerde var özellikle istanbul-doğubankta kaynıyo... hem arkadaş flashı nerden alıcam dememiş nerden açıcam demiş sen yanlış anladın sanırım...
    quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

harici flaşını piyasada bulman biraz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 5 Eylül 2006; 15:59:17 >
  • Topic başlığı ile alakasız bir yanıt olmuş.

Harici xenon flaş kapalı mekanlarda ve gece çekimlerinde fotoğraf kalitesini ciddi bir biçimde etkiliyor. Kısa süre içinde ben de almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 6 Eylül 2006; 16:29:37 >
  • @knight586 hocam haklısın ama ben 2 tane gördüm acaba sen hangisini kastettin..
    quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Topic başlığı ile alakasız bir yanıt olmuş.

• kamera açıkken "*" a basıcan
  • @Kenanmavzer

Ben de 2 tane gördüm. Aslında fazlası vardır.

Harici flaşlar KVK,Genpa gibi telefon aksesuarı satan yerlerde pahalı mıdır?
  • dostum fiyatından rakamsal olarak bilgim yok ama arkadaşım araştırıyordu k750 ve doğubankta uygun bulduğunu söylemişti...ona sorarım bilgi veririm...
    quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

@Kenanmavzer

Ben de 2 tane gördüm. Aslında fazlası vardır.

Harici flaşlar KVK,Genpa gibi telefon aksesuarı satan yerlerde pahalı mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.