Şimdi Ara

Flashget vs IDM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kotasız internet ve ardından R@pid Premium account aldım şimdi tek eksik Download Manager. Ben oldum olası Flashget kullandım ama bugün açtığım bir konuda birkaç arkadaş IDM adlı programı önerdi bana kullananlar +larıyla -leriyle iki programıda buraya dökerse sevinirim.

• İDM nin kendimce eksiği..Download a otomatik başlamıyor.Manuel başlıyor..

Misal Elektrik gidip geldi ve siz evde yoksunuz yandınız..

+ sı ise biraz daha hızlı.
  • Manual olayını yapabilirim sanırım o sorun olmaz ancak hız en önemli konu benim için onda IDM üstünse ona geçicem sanırım.
  • arkadaşım idm kullananlar bidaha başka program kullanmazlar nedenini anlamak için kullanmak gerekir

flashget gereksiz bir programdır

idm kullanmak için bekleme kesinlikle hemen indir full sürüm biyerlerden
  • + Ları
    1-Daha hızlı 1mbps internetim var bu hizla bile 100-120 civari indirdigimi hatirliyorum
    2-%99 da takilma gibi flashdaki klasik sorunu yok
    - Leri
    1-Bazen nereye indiği karışıyor o yuzden indiği zaman direk dosyayi aç a tıklamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 8 Haziran 2008; 22:43:09 >
  • Flashget
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

Flashget

Hocam diğer arkadaşlar gibi nedenleriyle açıklarsan sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IDM indirme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Okulda 40MB bağlantı var eskiden flash get kullanıodum. Ortalama 100kb ı pek geçmio... Ve max 8 dosyayı paralel çekiosun...

IDM de istediğin kadar dosyayı yan yana çek hiç bi problem çıkarmaz. Ve hayatımda interneti bu kadar sömüren bi program görmedim. Okulun bağlantısı 40Mb ben 4mb/sn ile download yatığım zamanları bilirim.

İnanmayana itina ile SS atılır :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: NmC

Arkadaşım Okulda 40MB bağlantı var eskiden flash get kullanıodum. Ortalama 100kb ı pek geçmio... Ve max 8 dosyayı paralel çekiosun...

IDM de istediğin kadar dosyayı yan yana çek hiç bi problem çıkarmaz. Ve hayatımda interneti bu kadar sömüren bi program görmedim. Okulun bağlantısı 40Mb ben 4mb/sn ile download yatığım zamanları bilirim.

İnanmayana itina ile SS atılır :D

Eyvallah hocam bu kadar yorumdan sonra IDM'e geçmeyeni döverler zaten Sağolsun Impavide her türlü yardımı yaptı Flashget'ide kaldırdım PC'den. DH ahalisini belkide bundan seviyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.