Şimdi Ara

Flashget Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar flash getten indirme yapamıyorum indirme likini atıyorum ama 5 kb yüklüo.Kullanıcı adı lazımmıs herhalde rapid inkini yazıyorum oraya yine olmuyo lütfen bi yardım . . .

• Rapid linkini direk yazarsan indirmez.

Tarayıcınla rapidde 30 - 40 sn artık herneyse bekleyip download resmine tıklayacaksın Flashget otomatik indirecek. Tarayıcınla Flashget programını ilişkilendirmen lazım tabi.

Flashget yerine Internet Download Manager v5.15 - The best way to handle your downloads and increase download speeds. Added full support for Windows Vista, YouTube, Google Video, MySpaceTV, IE7 and Firefox - YÜKLE bunu kullan bence.

Programı kurunca bekle 15 saniye içinde bilgisayar kapanıp açılacak, daha sonra programı açıp 1- 2 dk bekle, Türkçe yama bulundu diyecek indir kur güle güle kullan.

Flashget Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Ocak 2009; 15:04:22 >

• sağol...
  • IDMAN yükledim fakat firefox 3.0.5 yükselince sorunlar verdi ve silmek zorunda kaldım...

Peki sormak istediğim,bunların normal yüklemeden kazancı,artılar nedir tam olarak ? benim istediğim rapid için sırayla koyucam,o kendi otomatik indirsin sabaha kadar... böyle bişey mümkün mü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

IDMAN yükledim fakat firefox 3.0.5 yükselince sorunlar verdi ve silmek zorunda kaldım...

Peki sormak istediğim,bunların normal yüklemeden kazancı,artılar nedir tam olarak ? benim istediğim rapid için sırayla koyucam,o kendi otomatik indirsin sabaha kadar... böyle bişey mümkün mü ?

Mümkün diye duydum ama denemedim.

Şuan pcyi tekrar kuruyorum, daha sonra yardımcı olmaya çalışırım.

firefox 3.0.5 kuruluyken idmanı tekrar kur o kendi ilişkilendirip pcyi tekrar başlatmanı isteyecek.

Kazançsa ; mesela firefoxun 30 ile indirdiğini bu 120 ile indirebiliyor.

• crpyload diye bieşy indirdim,tam free rapid kullanıcıları için tasarlanmış

dediğinizi denedim yine hata verince sildim idamn'ı , sağolun
  • Yanlış konuya mesaj yazmışım. Özür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 19 Ocak 2009; 23:55:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IDM indirme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.