Şimdi Ara

Flashdisklerime videos.exe diye bir şey dadandı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim. benim flashdiski arkadaşıma vermiştim geri aldığımda içinde videos.exe diye bir dosya vardı tıkladım hiç bişey olmadı. daha sonra mp3 playerı taktım bi baktım onda da var aynısından. mp3e takılı olan hafıza kartında da var. siliyorum geri geliyor. biçimlendiriyorum yine geliyor. ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum. hiç bir antivirus spy programı bişey bulamıyor dosyada. mp3 player sürekli reset atıyordu sanırım bu yüzden. sadece usbden takilan belleklere bulaşıyor sülük gibi yapıştı. anlayan bilen yardım etsin lütfen!!

• şimdi birşey denedim geçici olarak kurtuldum sanırım. dosya boyutu 600kb küsür. onu silip hafızayı full doldurdum. şuan gelemiyor yeterli yer olmadığı için ama 1 şarkı silersem yine damlayacak. bunun bir çözümü olmalı ya.
  • Arkada$tan aLdıktan sonra en büyük hatan o dosyaya tıkLaman oLmu$, o virüs artık senin biLgisayarınada buLa$mı$, taktın bütün harici fLash ve benzer ürünLere buLa$tırır kendini. Antivirüs yazıLımLarı buLamıyorsa PC ne format at derim ben. tabii hangi yazıLımLarLa tarattığınıda biLmem Lazım...
  • valla tıkladığım an jeton düştü. hani uzantısı gizli olsa tıklamam normal de görüyorum bide dalgınlığıma geldi işte. nod32 yüklü pcde.
  • Kaspersky yükLe, antivir yükLe bunLarLa tarattır. Nod32 eksik kaLıyor bu yünLerden, fuLL trama yaptır.
  • görev yöneticisinde işlemlere bak bakalım genelde böle virüsler aktif oluyor eğer işlemlerde gözüküyorsa iptall et daha sonra flashdan felan silmeyi dene daha sonrada msconfigten başlangıçdaki programları devre dışı bırak dene derim ben...Kolay gelsin...
  • 1 İşlem : Combofix indir ve aç , flash'diskin pc'e takılı olsun .
    2.İşlem : Avira Antivir Kur Ayarlarını full'e al ve bilgisayarında Tarama yap flash diskin takılı olsun .
    3.İşlem : Spyware Doctor FUll indir kur ve tarat flash disk takılı olsun .
    4.İşlem : Spybot Search Full indir kur bilgisayarı tarat Flash disk takılı olsun .
    5.İşlem : Tekrar Combofix'i çalıştır bütün işlemler bittikten sonra'da flash diskini fat olarak biçimlendir
    6.İşlem : Dracula Virüs Temizleyici indir , flash disk takılı olsun ve tarama yap .
    Sonrada sonuc'u yaz .

Not: Combofix'i indirdikten sonra vrüs programı varsa pc'de kapat . Combofix'i aç ve hiçbirşeyi elleme sana soru sorarsa evet demen yeterli , pc'i açılıp kapanana kadar bekle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 8 Mayıs 2009; 14:37:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powerx*

1 İşlem : Combofix indir ve aç , flash'diskin pc'e takılı olsun .
    2.İşlem : Avira Antivir Kur Ayarlarını full'e al ve bilgisayarında Tarama yap flash diskin takılı olsun .
    3.İşlem : Spyware Doctor FUll indir kur ve tarat flash disk takılı olsun .
    4.İşlem : Spybot Search Full indir kur bilgisayarı tarat Flash disk takılı olsun .
    5.İşlem : Tekrar Combofix'i çalıştır bütün işlemler bittikten sonra'da flash diskini fat olarak biçimlendir
    6.İşlem : Dracula Virüs Temizleyici indir , flash disk takılı olsun ve tarama yap .
    Sonrada sonuc'u yaz .

Not: Combofix'i indirdikten sonra vrüs programı varsa pc'de kapat . Combofix'i aç ve hiçbirşeyi elleme sana soru sorarsa evet demen yeterli , pc'i açılıp kapanana kadar bekle .

dostum bütün dediklerini sırasıyla yaptım. hepsi de bi dünya başka şeyler buldu. ama bu sülük hala gitmedi

• videos.exe diye dosya arat bilgisayarında öle bişey bulucakmı bakı ver bulursa onu sil.yada başka bir bilgisayarda flash diski tak ordan biçimle ve biçimlerken dosya sistemini değiştir FAT32 ise NTFS yap NTFS ise FAT32 yap

NOT: NTFS sistemi yaparsan USB yi çıkartmadan önce " donanımı güvenle kaldır " işaretini kullanarak kapatıp cıkartman lazım yoksa içindeki bilgileri kaybedersin.
  • Beyler hepiniz sağolun. biraz önce tekrar taktım mp3ü ve flashbelleği Avira antivir worm uyarısı verdi. sildim hepsini gelmiyor artık. sanırım yeni bu o yüzden önceden o ve diğerleri hiçbir şey bulamıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 11 Mayıs 2009; 19:35:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.