Şimdi Ara

flashçılardan kolay bi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben flash templateleri fla formatındakileri flash mx 2004 te adım adım nasıl düzenleyebilirim yani kademe kademe flashın yürüyüşüne göre

• flash bilmiyorsan bu çok zordur.Biraz flash öğrenmeye bak ondan sonra yapmalısın.
  • Sen Üsteki Bolumde Noktalı Yerlere Tıkla Altta Nere Gözüküosa

O gözüken yerde Düzeltmek istediğin yere iki kere tıkla Bu Şekilde Devam Et :

AMA

flash bilmiyorsan bu çok zordur.Biraz flash öğrenmeye bak ondan sonra yapmalısın.

+1
  • ya acil yetiştirmem lazımda işte kişsel bişey yapıyorum kendi çapımda bunu flashtan başka düzeltme yolu yokmu
  • yokmu
  • banada yollarmısın su templerden
  • kabzı_mal bende çok uğraştım bu templates lerin üzerinde değişiklik yapmak için ama yinede hata veriyo ama en mantıklı yol soytürk ün dediği yol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :))kardeşim acil lazım diyorsun sanki bakkaldan şeker alıcan.flashdan bahsediyorsun,dünyada üretilmiş en son teknolojilerden biri:)öyle acil olmaz bu işler.üstelik birde template düzenleyeceksin,bu yeni site yapmaktan bile zordur.flash ın çooooook uzun zamana ihtiyacı vardır.kolay gelsin.
  • selam template leri değiştirmek için önce fla formatında olması gerekir yardım istiyorsan msn deyim
    msn : aybil@usa.com
  • dostum şimdilik sen o templateyi unut ve benim sana önerim piyasada çok güzel flash eğitim cd lerivar onlardan al ve adım adım öğren sonra adım adım flash template editlemesini yaparsınama dediğim gibi flash basit bi olay değil ilk safhalarda çok uğraşıp uykusuz kalman gerekiyorki sonrası iplik söküğü gibi gelsin ha birde netten bolbol fla indir ve incele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.