Şimdi Ara

Flash Update Sonrası Videolar Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bugun PC'yi açtığımga flash player update var dedi update yaptık. Fakat şimdi tüm sitelerdeki flash oynatıcılı videolar bozuk gösteriyor. Üstte yeşil bir çizgi oluyor ve videonun renkleri birbirine gölge yapıyor, 3D gibi birşey oldu. Nasıl düzelteceğim?

Flash Update Sonrası Videolar Bozuldu Flash Update Sonrası Videolar Bozuldu

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 10 Nisan 2012; 16:42:38 >

• Merhaba,

Video yüklenmeye başlarken, videoyu durdurun ve görüntünün üzerine sağ click yapıp ayarlara tıklayın açılan minik pencerenin sol alt köşesinde bulunan ekrana tıklayın ve yine açılan yerden Donanım Hızlandırma Özelliğini Etkinleştir seçeneğindeki Tik işaretini kaldırıp denermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Video yüklenmeye başlarken, videoyu durdurun ve görüntünün üzerine sağ click yapıp ayarlara tıklayın açılan minik pencerenin sol alt köşesinde bulunan ekrana tıklayın ve yine açılan yerden Donanım Hızlandırma Özelliğini Etkinleştir seçeneğindeki Tik işaretini kaldırıp denermisin?

Teşekkürler, sorun gitti. Fakat eskiden bu özellik tikliyken böyle bir sorun yotku. Şimdi neden oldu anlamadım. Bu özelliği devre dışı bırakmak ne gibi sorunlar yaratır?
  • herhnagı bır sorun yaratmaz ..benımde bır ıkı gun once guncelleme sonrası sızdekı gıbı oldu .. donanım hızlnadırma ozellıgını kaldırınca sorun kalmadı .. sıkıntı yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Teşekkürler, sorun gitti. Fakat eskiden bu özellik tikliyken böyle bir sorun yotku. Şimdi neden oldu anlamadım. Bu özelliği devre dışı bırakmak ne gibi sorunlar yaratır?

Rica ederim.

Bu güne kadar işim gereği bir çok cihaz da bu sorunları gördüm ve bu şekilde düzelttim. Bu güne kadar da hiç bir şekilde sorunlar baş göstermedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.