Şimdi Ara

flash ta dönen dünya animasyonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bi var yapmam gereken,dönen dünya animasyonu lazım

bunu nasıl yapabilirim ve kaynak gösterirseniz sevinirim

teşekkürler

• boyutları ne olsun ? şöyle bir şey hazırladım boyutlarını ve arka plan rengini söylersen logoyu kaldırıp ona göre düzenleyip yollıyayım.
    <gör>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan -- 11 Şubat 2007; 1:31:41 >
  • bu işine yararmı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlız_kovboy -- 11 Şubat 2007; 1:54:48 >
  • 400 * 300 pixel olursa ii olur

teşekkürler yardımlarınız için
  • harikasın teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanyan

seninde eline sağlık güzel yaptın gene.

bende alayım bunu , lazım olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sole basit swf formatinda slaytlar yapabilecegim bi program biliyomusunuz arkadaslar kullanimi kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egean -- 11 Şubat 2007; 16:29:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: icon

quote:

seninde eline sağlık güzel yaptın gene.

bende alayım bunu , lazım olur

teşekkürler. ihtiyacın olduğunda haber ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan -- 11 Şubat 2007; 20:39:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Egean

sole basit swf formatinda slaytlar yapabilecegim bi program biliyomusunuz arkadaslar kullanimi kolay

SWF'n Slide ve glanda yı kullanabilirsin.
  • Al kardeş sana cillop gibi dönen dünya animasyonu >>> TIKLA

SWF Decompiler programıyla bilgisayarına indirebilir ve üstünde istediğin gibi oynama yapabilirsin..

Güle güle kullan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Egean

sole basit swf formatinda slaytlar yapabilecegim bi program biliyomusunuz arkadaslar kullanimi kolay

Swish programı da işini fazlasıyla görür ..
  • arkadaşlar selam bu animasyon işinden hiç anlamıyorum acilen benimde dönen dünya animasyonuna ihtiyacım var. ama ben bişey daha istiyorum dünyanın etrafında ingeniumglobal yazızı dönecek yardımcı olursanız çok mesut bahtiyar olacağım.
  • quote:

merhabalar,beni tanıosun zaten :)
    aynı dünya'nın biraz turunculu ve üstünde dutdibi.com yazan halini almam mümkün mü,*logo olarak kullanmak için

• arkadsım verdıgın fla lınkındekı dosya calısmıyor
  • Burda arama yaptır bir çok işine yarar dönen dünya flash 'ı bulabilirsin...
    Fla 'ları ile. birlikte,

http://www.flashkit.com/
  • Arkadaşlar merhaba
    Dünyanın üzerinde G harfi bulunan bir logo var. Benim istediğim sadece arka plandaki dünyanın dönüp G harfinin sabit kalması. Hazır dönen dünya animasyonları var bir iki tane buldum ama renk olarak ihtiyacımı karşılamıyor. Macromedia flash programını indirip kendim yapmaya çalıştım ama Library de dünya haritası olmadığı ve web de de bulamadığım için yarım kaldı. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

• yburada Y kullanıcısına yanıt
    flash ile hazırlamadım, sana after effects ile hazırladığım bir çalışmayı gönderiyorum.
    G harfini kendim seçtim, eğer istediğin bir logo varsa, gönderirsen önüne eklerim.

Dosyayı 1 gün sonra sileceğim umarım mesajı okursun. After Effects orijinal dosyalarını ise
    kesinlikle vermiyorum. Youtube üzerinden indirdikten sonra istediğin formata çevirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 19 Kasım 2015; 4:37:00 >

• Çok teşekkürler. Logoyu yorumuma eklemiştim. Tam olarak istediğim şey ise o logodaki dünyanın dönmesi. Benim işimi flash görmezmiş zaten!
  • yburada Y kullanıcısına yanıt
    rica ederim, gerçi aradan epeyce bir süre geçmişti, boşuna yaptığım veya cevapladığım
    konulardan birisi olduğunu düşünüyordum ki, bir anda cevap geldi.

Darısı diğerlerinin başına; yardım isteyip bir daha da uğramayan bir sürü konu var.
    bu arada dosya aylar önce silindi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.