Bildirim
flash ta dönen dünya animasyonu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
boyutları ne olsun ? şöyle bir şey hazırladım boyutlarını ve arka plan rengini söylersen logoyu kaldırıp ona göre düzenleyip yollıyayım.
<gör>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan -- 11 Şubat 2007; 1:31:41 > -
bu işine yararmı_?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlız_kovboy -- 11 Şubat 2007; 1:54:48 > -
400 * 300 pixel olursa ii olur
teşekkürler yardımlarınız için -
swf wiev-----------fla download
-
harikasın teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: serkanyan
seninde eline sağlık güzel yaptın gene.
bende alayım bunu , lazım olur
-
sole basit swf formatinda slaytlar yapabilecegim bi program biliyomusunuz arkadaslar kullanimi kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egean -- 11 Şubat 2007; 16:29:34 > -
quote:
Orjinalden alıntı: icon
quote:
seninde eline sağlık güzel yaptın gene.
bende alayım bunu , lazım olur
teşekkürler. ihtiyacın olduğunda haber ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan -- 11 Şubat 2007; 20:39:01 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Egean
sole basit swf formatinda slaytlar yapabilecegim bi program biliyomusunuz arkadaslar kullanimi kolay
SWF'n Slide ve glanda yı kullanabilirsin. -
Al kardeş sana cillop gibi dönen dünya animasyonu >>> TIKLA
SWF Decompiler programıyla bilgisayarına indirebilir ve üstünde istediğin gibi oynama yapabilirsin..
Güle güle kullan.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Egean
Swish programı da işini fazlasıyla görür .. -
arkadaşlar selam bu animasyon işinden hiç anlamıyorum acilen benimde dönen dünya animasyonuna ihtiyacım var. ama ben bişey daha istiyorum dünyanın etrafında ingeniumglobal yazızı dönecek yardımcı olursanız çok mesut bahtiyar olacağım. -
quote:
merhabalar,beni tanıosun zaten :)
aynı dünya'nın biraz turunculu ve üstünde dutdibi.com yazan halini almam mümkün mü,*logo olarak kullanmak için
-
arkadsım verdıgın fla lınkındekı dosya calısmıyor -
Burda arama yaptır bir çok işine yarar dönen dünya flash 'ı bulabilirsin...
Fla 'ları ile. birlikte,
http://www.flashkit.com/ -
-
flash ile hazırlamadım, sana after effects ile hazırladığım bir çalışmayı gönderiyorum.
G harfini kendim seçtim, eğer istediğin bir logo varsa, gönderirsen önüne eklerim.
Dosyayı 1 gün sonra sileceğim umarım mesajı okursun. After Effects orijinal dosyalarını ise
kesinlikle vermiyorum. Youtube üzerinden indirdikten sonra istediğin formata çevirirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 19 Kasım 2015; 4:37:00 >
-
Çok teşekkürler. Logoyu yorumuma eklemiştim. Tam olarak istediğim şey ise o logodaki dünyanın dönmesi. Benim işimi flash görmezmiş zaten! -
rica ederim, gerçi aradan epeyce bir süre geçmişti, boşuna yaptığım veya cevapladığım
konulardan birisi olduğunu düşünüyordum ki, bir anda cevap geldi.
Darısı diğerlerinin başına; yardım isteyip bir daha da uğramayan bir sürü konu var.
bu arada dosya aylar önce silindi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X