Şimdi Ara

flash player ve CPU sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık bir aydır farkına vardığım bir sorun var ve bir türlü çözemedim .. sorunn: youtubede bir video izlediğim zamn özellikle tap ekran yapınca fanın hızlandığını farkettim ve cpu kullanımın % 80 lere çıktığını gördüm altta başka hiç bir proram çalışmamasına rağmen neden böyle bişey olsun??
    virüs taraması combofix vs herşeyi denedim .. ayrıca donanımsal bir sorun mu diyerek aynı vidoyu indirip vlc playerde çalıştırdım ve tam ekanda cpu nun %20-30 değerleri arasında olduğunu gördüm sanırım normal bi değer bu ..peki neden internete bu kadar yüksek CPU kullanımı oluyor sizce..?? bu arada i explorer google crom ,firefox tarayıcılarında da denedim sonuç aynı..

linkte Leave the HTML5 Trial kısmını tıkla belki sorunu çözer. bende bir faydası olmadı.

Orijinalden alıntı: inexyz

aynı sorunu yaşıyorum. işlemci %80 - 100 civarında çalıştığından ısınması ve fanı devirli dönmesi normaldir.
    http://www.youtube.com/html5
    linkte Leave the HTML5 Trial kısmını tıkla belki sorunu çözer. bende bir faydası olmadı.

html5 etkinken max % 80 CPU gördü devre dışı bırakınca 50 55 civarına indi teşekküler.. akıl akıldan üstünmüş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discovery Flash player sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Dark Stick PC BIOS'a Atma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.