Şimdi Ara

flash player donanım hızlandırma açınca yeşil ekran (sorun çözüldü cevap konuda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, flash player video'larında donanım hızlandırmayı açınca video yeşil ekrana dönüyor ve tarayıcıyı kilitliyor. donanım hızlandırma bildiğimiz gibi onboard ekran kartlarında bile olan bir özellik. w7 format attım, ekran kartını farklı driver'lar la denedim, farklı tarayıcılar kullandım, güncel ve eski flash player versiyonları yükledim sorunu çözemedim. bu sorunun kaynağı ekran kartından mı yoksa anakart chipsetinden mi?

flash player donanım hızlandırma açınca yeşil ekran (sorun çözüldü cevap konuda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 22 Nisan 2011; 12:45:43 >

• Beta flash player ile dene. Aynı sorun devam ederse driverları güncelleyip öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70
    Beta flash player ile dene. Aynı sorun devam ederse driverları güncelleyip öyle dene.

denediğim mesajımda yazıyor zaten
  • Güncel sürümü denediğini yazmışsın. Güncel, dendiğinde final sürümü denediğin anlaşılır. Beta sürüm ise finalden farklıdır. Yani yanlış anladığımı düşünmüyorum.
  • quote:

Güncel sürümü denediğini yazmışsın. Güncel, dendiğinde final sürümü denediğin anlaşılır. Beta sürüm ise finalden farklıdır. Yani yanlış anladığımı düşünmüyorum.

quote:

merhaba, flash player video'larında donanım hızlandırmayı açınca video yeşil ekrana dönüyor ve tarayıcıyı kilitliyor. donanım hızlandırma bildiğimiz gibi onboard ekran kartlarında bile olan bir özellik. w7 format attım, ekran kartını farklı driver'lar la denedim, farklı tarayıcılar kullandım, güncel ve eski flash player versiyonları yükledim sorunu çözemedim. bu sorunun kaynağı ekran kartından mı yoksa anakart chipsetinden mi?

varsa önereceğin bir versiyon alayım 9 no'lu versiyon'u buldum o hiç çalışmıyor.

• bu sorun bendede vardı driveri silip başka driver yüklediğimde geçmişti sanırım.
  • Donanım hızlandırma çok fark yaratıyor mu ki ? Ben laptopu aldığımda kaç hafta öyle kullandım sonra baktım o etkin değil , etkin yaptım ama etkin yapmadan öncede bir farkı yoktu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farkediyo. Sayfayı kaydırdığında video takılıyor seste atlamalar oluyor vs. Ben ekran kartında bir arızadan dolayı olabileceğini düşündüm yoksa çok problem değil. Kartın 20 gün sonra garantisi bitecek zorluyorum kartı bozulsun diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 21 Nisan 2011; 19:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

merhaba, flash player video'larında donanım hızlandırmayı açınca video yeşil ekrana dönüyor ve tarayıcıyı kilitliyor. donanım hızlandırma bildiğimiz gibi onboard ekran kartlarında bile olan bir özellik. w7 format attım, ekran kartını farklı driver'lar la denedim, farklı tarayıcılar kullandım, güncel ve eski flash player versiyonları yükledim sorunu çözemedim. bu sorunun kaynağı ekran kartından mı yoksa anakart chipsetinden mi?

bence bu sorun internet explorerle alakalı firefox olmasada google chrom da bu sorunun giderildiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sungur249

quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

bence bu sorun internet explorerle alakalı firefox olmasada google chrom da bu sorunun giderildiğini düşünüyorum.

İnternet explorer, chrome ve firefox ile denedim değişen birşey olmadı.

• Ekran kartının marka ve modeli ne? Donanım hızlandırma desteği var mı? Bir bakalım.

Ayrıca driver'ları ve directx'i karldırıp sıfır kurulum gibi tekrar kurup öyle deneyebilirsin.
  • quote:

Ekran kartının marka ve modeli ne? Donanım hızlandırma desteği var mı? Bir bakalım.

Ayrıca driver'ları ve directx'i karldırıp sıfır kurulum gibi tekrar kurup öyle deneyebilirsin.

Yapıldı bunların hepsi. Mantıklı olan herşeyi denedim. Bugün garantiden anakartım geldi onu deneyecem. sorun çözülürse chipset'ten onboard ekran kartında çalışırsa sorun ekran kartında demektir. Ekran kartı sapphire hd 4890 w7 64 bit. Anakart asus m4a78lt m le yeni takılacak ve daha önce çalışan anakart msi 890 gxm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 21 Nisan 2011; 21:14:05 >
  • tam beklediğim gibi sorunu çözdüm. hiçbir driver update vs. yapmadan garantiden gelen anakartımı taktım aynı şekilde flash player'da donanım hızlandırma açılabildi. demek ki donanım hızlandırma tamamen anakart chipset'inden kaynaklanıyormuş. yeni chipset'li(sb850) anakart'ı takınca sorun falan kalmadı.

• Aynı sorun bendede var windows 7 ye geçince oldu bu problem xpde iken yoktu nasıl çözerim yardım lütfen :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can1525

Aynı sorun bendede var windows 7 ye geçince oldu bu problem xpde iken yoktu nasıl çözerim yardım lütfen :S

benim gibi her türlü yazılımsal denemeyi yaptıysan anakart'ı değiştirip güncel chipset'li bir anakart alacaksın başka çözüm yolu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.