Şimdi Ara

Flash Player Crash

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımdaki tüm tarayıcılarda bazı flash kullanan sitelerde eklenti kendini durduriyor. Bir kaç kere kaldırıp kurdum hala aynı sorun.

Flash kullanan herhangi bir site açtığımda bilgisayarım donmaya ağırlaşmaya başliyor ve 5-10 saniye sonra hatayı aliyorum.

Görev yöneticisindeki disk kullanımıda yüzde yüze fırliyor bir anda. Daha önceden hiç böyle bir sorunum olmamıştı. Bir anda böyle olmaya başladı

Yardımlarını bekliyorum arkadaşlar

• Merhaba

Chrome aşırı bellek kullanım yaptığı için bu hata veriyor yani sana özel sorun değil chrome kullanan herkes de aynı sorun var tavsiyem çerezlerini düzenli olarak temizle sorunsuz kullanırsın.

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 29 Ağustos 2014; 3:26:42 >
  • E398ci kullanıcısına yanıt
    Bellek kullanımı yüzde 40 ı geçmiyor . 8gb ram var . Disk dediğim harddisk in yazmasıydı
  • Merhaba

Chrome % 40 Cpu Yemesi Varsa (işlemler de chrome - cpu - % 40 görünüyorsa) Flash Çökmesi Anlamına Gelir istersen 25 gb ramın olsun farketmez.

Chrome sorunu oldugu ıcın seninle alakası yok chrome genel sorunudur.

Tavsiyem ccleaner programıyla düzenli olarak temizleyin çerezleri olmadı bana pm den dönüş yapın yardımcı olurum her zaman.

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 30 Ağustos 2014; 2:03:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free Youtube Mp3 Converter Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Flash player pro virüsü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.