Merhaba bütün forum sakinlerine öncelikle iyi günler ve iyi bayramlar . Hemen konuya girmek istiyorum ve bu konuyu en iyi şekilde anlatmaya çalışacağım ki yardım çabuk gelsin ve konu lütfen yanlış yerdeyse sayın adminlerim konuyu doğru yere taşırsa çok iyi olur . KONU : Elimde bir script var ve flash media gerektiriyor . Bunu nereden anladım , kurulum dosyasında şöyle bir yazı var : Flash Com Part: Create a folder in your Flash Media Server Applications folder, name this folder something like "webcam" without the quotes. Take the main.asc file located in the script files at (PPM_script_updated\PPM_script\flash_media_server_files\FMS\main.asc) and place this main.asc file into the folder you created. Thats it. Evet yazıda dediği gib bir main.asc dosyası var , applications dosyasının içine webcam diye dosya açıp main.asc yi içine atmamız gerektiğini söylüyor sanırım , sorun şu ki benim hostingim free host ama şöyle bir durum var hani normal bir site scripti kurmak için yani "public_html" klasörü var sadece ftp nin içerisinde . Bu flash media olayı nedir bana yardımcı olacak bir hocamız var mı , birileri yardım ederse çok güzel olur ... Şimdiden teşekkür ederim . (Script i kuruyorum çalışıyor ama webcam bağlantısı gelmiyor loading yazıp kalıyor öylece ) bu yüzden boşuna durmasın diye ftp den sildim scripti birisi yardımcı olursa yeniden kuracağım ) + ( db de felan bir sorun yok sql felan da yapıyorum sorun işte bu flash media mevzusu...)