Şimdi Ara

Flash! İbre Fatih Terim'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Fatih Terime Teklif Götürülmüş Yarın Gün İçinde Netlik Kazanıcakmış.
    - Hakan Şükür'lede Sportif Direktörlük Konusunda Anlaşma Sağlanamamış.

Ligtv
    Muhabiri Pınar Argun

• Daha Rijkaardı görevden almadan Fatih Terime teklif götürmek ? çok komik işler yapıyor yönetiminiz..
  • bu gece ve yarın hareketlı geçıcek gıbı
  • Yönetimin bu konu hakkında bir şey yaptığı yok. Diyelim yaptı QTM nereden duyuyor tez zamanda?

QTM
  • Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına bir günlük iznin ardından 20 Ekim Çarşamba akşamı saat 17.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği bir antrenmanla devam edecek.

yarın antreman var birde basına ve taraftara kapalı kim çalıştırıcak bakalım takımı.
  • Oldu olacak hasan sas da gelsin, zeki muren de bizi gorsun.

Yazik gunah ne halere geldik
  • Transfer sezonunda kuş uçsa twittleyenler TD konusunda bir şeyler yazmıyorlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fatih hoca'da kabul etmez. Rijkaard'ı daha gönderemedi yönetim. Ayrıca gelip bu aciz yönetimle nasıl iş görecek? Bu yönetim hocasının arkasında duramaz, yıldız futbolcusunu koruyamaz, takımını mhk'nin şamar oğlanı yaptırır, ses çıkartamaz. En kritik maç öncesi karar bile alıp, uygulayamıyorlar. Bu yönetim ve başkan orada durduğu sürece gelen her hocaya helal olsun, büyük cesareti varmış derim.
  • Kulüp ile Hollandalı hoca arasındaki sözleşme gereği Rijkaard'a sözleşme karşılığı 2.7 milyon avro verilecek. Ayrıca görevden alınması durumunda 2.5 milyon avro tazminat maddesi yönetimi zor durumda bıraktı.
  • Hakan bu kulüpten içeri adımını atarsa, Adnan Polat'a kalan saygım da biter.
  • Fatih Terim önce teknik direktörünüzle yollarınızı ayırın sonra bana gelin derse kesin galatasarayda demektir.
  • Hadi İnşallah ikisi de mükemmel haberler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Hakan bu kulüpten içeri adımını atarsa, Adnan Polat'a kalan saygım da biter.

Ek,

Hakan'ın 'futbol' geçmişi ortada, ona laf eden yok. Mevzu başka...

Vefa laga lugası yapmaya da kalkmasın kimse; Hakan'ı Hakan yapan bu kulüptür.
  • Bu arada başlıktaki ibre'yi farklı bir şekilde okuyan var mı ?
  • ersin düzen

- g.saray'da bugün yeni bir dönem başlayabilir... fatih terim'e resmi teklif yapıldı...

http://twitter.com/ersinduzen/status/27874696501#
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Bu arada başlıktaki ibre'yi farklı bir şekilde okuyan var mı ?

ibre fatih terimde

haa bu arada biz 6-0 yenildiğimizde terim vardı değil mi?

• Çok iyi

Hakan şükür gitsin parti propagandası yapsın.
  • yönetim Rijkaard'ı koruyacağına sahadaki hainlerin yanında olarak zaten ..ıçmıştır.hah şimdi de fatih gelsin tüy diksin...

ulan fener.! 6 değil 8 at haftaya,,müstahak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.