Şimdi Ara

flash diskle beraber video acılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bir flash disk var.flashı takınca icinde yüklü olan bir video acılıyor.bu video flashın icinde degil yani videonun diski f iken flashin diski g.videodan kurtulkmak istiyorum ama olmuyor.videonun bulundugu diskin dosya sistemi cdfs icindeki dosyaları bu yüzden silemiyorum sanırım hepsi salt okunur.yardımlarınızı bekliyorum.

Orjinalden alıntı: yakkka

elimde bir flash disk var.flashı takınca icinde yüklü olan bir video acılıyor.bu video flashın icinde degil yani videonun diski f iken flashin diski g.videodan kurtulkmak istiyorum ama olmuyor.videonun bulundugu diskin dosya sistemi cdfs icindeki dosyaları bu yüzden silemiyorum sanırım hepsi salt okunur.yardımlarınızı bekliyorum.

Unlocker programını kullanarak videoyu silmeyi deneyin.
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=unlocker&lid=1881

• Büyük ihtimalle flash diskin içinde 2 ayrı bölüm var. Bu nedenle içinde video olan bölümün dosya sistemi CDFS olarak görünüyor.

Flash diski takarken Shift tuşunu basılı tutarsan içindeki program/video otomatik olarak açılamayacaktır. Bundan sonra pinkcrow7'nin bahsetmiş olduğu UnLocker ile ilgili dosyaları silebilirsin.

Alternatif olarak -eğer flash disk içinde önemli veri yoksa- bu flash diski formatlayabilirsin.

Sisteminde kötü amaçlı yazılımlar olabileceğini tahmin ediyorum. ComboFix ile bir tarattırabilirsin..
  • unlocerla denemiştim silmemişti ama kötü amaclı yazılımdan degil cunku bu flash disk sanırım bir şirkete ait sirketin videosu cıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakkka -- 3 Temmuz 2009; 14:00:42 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.