Şimdi Ara

Flash diskin içine giriyor ancak dosyaları göremiyorum. Acil yardım pls ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Flash diskimi geçende arkadaşa vermiştim. Getirdi bir de baktım, Kaspersky hemen virüs gösteriyor flash diskte. Ben de hızlı biçimlendir yaptım. Sonra içerisine bazı dosyalar attım. Ve bilgisayarı kapatıp açtığımda dosyalar flash diskte görünmüyordu. Ben de özellikler yapıp disk boyutuna baktım. 2 gb ın 956 mb ı dolu. Demek ki dosyalar hala içerisinde. Ancak dosyalara hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Yeni dosya eklediğimde ekleniyor. Nasıl ulaşırım içindeki dosyalara? Acil yardımcı olabilirseniz, sevinirim ..

• flashın üstüne gel sağtık , ara yap *.* ara yap dosyaları görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

flashın üstüne gel sağtık , ara yap *.* ara yap dosyaları görürsün

Göstermedi. Ne yaptıysam olmadı. Ben de tekrardan biçimlendirip kullanmaya devam ediyorum. Allah'tan internette yedeği vardı.
  • http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
    indir rar içinedeki gizliaktifolsun.bat dosyasını flas dike kopyala ve orada çalıştır.
    not: direk C içinde çalıtırmamalısın
  • son günlerde bende burdayım dedirten arşiv yapanların hdd sine bulaşmaması gereken son kullanıcıyı aynı dosyaymış gibi görünen bir virüstür. adını bilmiyorum adını siz koyun.
    sizin dosyalarnız sistemdosyası yapılıp gizelnmiştir.
    golevez33 uzmandır dediklerini aynen uygularsanız sorununuzun aşılacağına inanmaktayım.
  • Saolun arkadaşlar da bu sefer de usb yi çıkarılabilir disk olarak görüyor. Çift tıklayınca biçimlendirilmemiş, biçimlendir diyor. Biçimlendir dediğimde de I: sürücüsünde disket yok, bir disket takıp deneyin diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.ilker

Saolun arkadaşlar da bu sefer de usb yi çıkarılabilir disk olarak görüyor. Çift tıklayınca biçimlendirilmemiş, biçimlendir diyor. Biçimlendir dediğimde de I: sürücüsünde disket yok, bir disket takıp deneyin diyor.

Maalesef belleğiniz onulmaz bir derde düşmüş. Yapacak bir şey yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalıştıra gir ve flash diskin aldığı ismi yazıp içine mesela A: enterlayın eğer içersine girebiliyorsanız sizde ya avmo yada Data.Server virus lerinden biri var. Bunları temizlemek için forumda arama yapın ilgili linklere ulaşırsınız. Çok küçük boyutlardaki AutoRun.bat ve Kill_usb_Avmoe_Visus.js adlı programlarla içersindeki AutoRun ve avmo viruslerini temizleye bilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sert_control

çalıştıra gir ve flash diskin aldığı ismi yazıp içine mesela A: enterlayın eğer içersine girebiliyorsanız sizde ya avmo yada Data.Server virus lerinden biri var. Bunları temizlemek için forumda arama yapın ilgili linklere ulaşırsınız. Çok küçük boyutlardaki AutoRun.bat ve Kill_usb_Avmoe_Visus.js adlı programlarla içersindeki AutoRun ve avmo viruslerini temizleye bilirsiniz.

Microsoft işletim sistemleri tarafından tanınmayan RAW dosya sistemine dönüşmüş bellekler üzerinde, bu dediğiniz işlemleri yapmak mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Saolun arkadaşlar da bu sefer de usb yi çıkarılabilir disk olarak görüyor. Çift tıklayınca biçimlendirilmemiş, biçimlendir diyor. Biçimlendir dediğimde de I: sürücüsünde disket yok, bir disket takıp deneyin diyor.

Maalesef belleğiniz onulmaz bir derde düşmüş. Yapacak bir şey yok..

Flash bellekler çok ucuzladı. Pq1 diye bir markanın 1 GB olanını 6,85 YTL ye aldım. Benim gibi hoyrat bir kullanıcıya bile banamısın demedi. Tak çıkar at kır salla yaptım hala sağlam.

Bence taşınır depolama olarak flash disk kullanımı yapmayalım. Kaybetme riskine giremeyeceğimiz dosyalarımızı DVD veya CD üzerine yedekleyelim.

Elbette bu şahsi düşüncemdir, bilgi amaçlı yazdım.

• Peki siz bilirsiniz çalışmıyorsa RAW dandır . Ben bişiy demiyorum.
  • aynısı bendede var o virüs karo kartı gibi gösteriyo gösterdiklerini
  • Walla çok saolun. Napalım yeni flash bellek alacağız. Zaten ala ala Kingston'ı zengin ettik. Bu kaybettiğim bellek 2gb Kingston'dı. Sizce farklı bir bellek mi alsam yoksa Kingston'a devam mı edeyim?
  • quote:

Walla çok saolun. Napalım yeni flash bellek alacağız. Zaten ala ala Kingston'ı zengin ettik. Bu kaybettiğim bellek 2gb Kingston'dı. Sizce farklı bir bellek mi alsam yoksa Kingston'a devam mı edeyim?

Kingston olmasında ne olursa olsun..

A-Data PD7
    Corsair Voyager GT

BigBoy SLC
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Walla çok saolun. Napalım yeni flash bellek alacağız. Zaten ala ala Kingston'ı zengin ettik. Bu kaybettiğim bellek 2gb Kingston'dı. Sizce farklı bir bellek mi alsam yoksa Kingston'a devam mı edeyim?

Kingston olmasında ne olursa olsun..

A-Data PD7
    Corsair Voyager GT

BigBoy SLC

En az 2gb lık bir şey almayı düşünüyorum. Biraz baktım da bunların fiyatı yüksek geldi. Napalım flash bellekte önemli veri taşımayız biz de. Yardımların için çok saol ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: golevez33

http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
    indir rar içinedeki gizliaktifolsun.bat dosyasını flas dike kopyala ve orada çalıştır.
    not: direk C içinde çalıtırmamalısın

Hort olcak ama lazım olan arkadaşlar olabilir bu program sayesinde sorunu çözdüm sabahdan beri denemedigim yol kalmamıştı not defteri acıp .bat olarak kaydettim felan olmadı sorunu olan arkadaşlar 100% denesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.