Şimdi Ara

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
34
Favori
119.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Team SR1 16gb aldım. Burada ki testlere bakıp alıyorum bana gelenler resmen özürlü daha önce Kingston aldım 5 mb/s yazma hızı vardı. Buda güya usb3. Hepsiburada'dan aldım geri gönderecem.

FLASH DISK TEST BAŞLIĞI!!!

• Arkadaşlar birde bu Team SR1 boot olmuyor yani Windows 7 Acronis falan dosyalarını atıp cd gibi yükleme yapamıyorum bunu yapmanın bi yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Team SR1 16gb aldım. Burada ki testlere bakıp alıyorum bana gelenler resmen özürlü daha önce Kingston aldım 5 mb/s yazma hızı vardı. Buda güya usb3. Hepsiburada'dan aldım geri gönderecem.

/>

Hocam konuda ben ve birkaç arkadaş uyarmıştık, bu modellerde hız sorunu var, hepsi 30-40 mb ile yazmıyor demiştik. İade işlemlerinde kolay gelsin, umarım sıkıntı çıkarmadan alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Team SR1 16gb aldım. Burada ki testlere bakıp alıyorum bana gelenler resmen özürlü daha önce Kingston aldım 5 mb/s yazma hızı vardı. Buda güya usb3. Hepsiburada'dan aldım geri gönderecem.

Böyle aptallıklar yaratan markalara ve ürünlerine satış izni verilmemesi lazım, bu nasıl bir saçmalıktır ...
  • @neronidas

hocam ben 16lık sr1 ile w7 kurmuştum boot oluyordu ama dediğiniz şekilde denemedim hiç.

usb3 değerleri bayağı düşük.Bende 80mb okuma 50mb(yaklaşık) yazma hızı var.Hız problemi 32 gb olanlar da varmı acaba.

Birde bendekinin seri nosu söyle:ULAGHTXMP3XX12037
  • team hız mağduru biri daha burda 2-3 arkadaş uyarı yapmıştık stabil bir hız yakalıyamadığı konusunda ama 32 tl aldıysanız geri iadeye gerek yok o fiyata o hızlardada bir usb bulmak zor olur
  • Geçenlerede hepsiburada da kargo bedava 32 liraya aldım bu hızda olsa da fiyat uygun gibi ama evde birsürü var böyle bu hızlarda. Mesaj attım değişim yapacaklarmış bakalım artık.

@Emphire
    Hocam bunun seri numarası AS03122.. böyle gidiyor. Netbookta taktım açılış ekranında hiç usb nin ismi dahi gözükmüyor. Zaten ilk takılınca yeni donanım bulundu ekranında normalde Kingston Sandisk falan yazar bunda hiç marka yazmıyor. Usb yığın depolama aygıtı sadece.
  • arkadaşlar kafalar halen karışık.

max 50 tl okuma / yazma hızı makul seviyelerde alınabilir 16gb flash bellek nedir.

teşekür ederim.
  • Arkadaşlar Hızlı Al dan almış olduğum Team SR1 16B performans sıkıntısı vardı, yazma hızı 13 MB/sn geçmiyordu. İlk aldığım günden beri ürünü kullanmak nasip olmadı fakat sabırla garanti için uğraştım. Ürünü direkt olarak distribütöre gönderdim, yapılan testler sonucu ürünüm değişti.

Şu an için test sonuçları aşağıda: Usb 2.0 Klasik ofis bilgisayarı.

Aşağıdaki resimde de bariz bir şekilde performans kaybı sözkonusu (değişimden öncesi sorunlu Team Sr1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 6 Haziran 2012; 19:06:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: re_death

team hız mağduru biri daha burda 2-3 arkadaş uyarı yapmıştık stabil bir hız yakalıyamadığı konusunda ama 32 tl aldıysanız geri iadeye gerek yok o fiyata o hızlardada bir usb bulmak zor olur

Aynen uyarıları ben de gördüm ama stabil hız derken 1 ürün mü stabil hız yakalayamıyor anlamında yoksa ürünlerin bir kısmı hızlı bir kısmı yavaş anlamında mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

team hız mağduru biri daha burda 2-3 arkadaş uyarı yapmıştık stabil bir hız yakalıyamadığı konusunda ama 32 tl aldıysanız geri iadeye gerek yok o fiyata o hızlardada bir usb bulmak zor olur

Aynen uyarıları ben de gördüm ama stabil hız derken 1 ürün mü stabil hız yakalayamıyor anlamında yoksa ürünlerin bir kısmı hızlı bir kısmı yavaş anlamında mı ?

yoksa ürünlerin bir kısmı hızlı bir kısmı yavaş anlamında.. Genel bir sorun yani.

sn.karmaşık yorumu harika;

"çinli abiler flash bellekler için araçlar geliştirmiş ama riskli bellek tamamen bozulabilir donanım farklı ise performansta fazla bir yararı olmayacaktır,aynı donanıma farklı firmwarelar koyuyorlarsa chiplerin aynı ürün olmasına rağmen kalite farklılığından olabilir, elimde aynı üreticinin ürettiği aynı model aynı kapasite iki bellek var donanımları aynı ama firmware ları farklı bu ikisi arasında az da olsa hız ve kapasite farkı yaratıyor, dışarıdan aynı iki gözüken aynı barkoda sahip iki ürünün iç yapısı birbirinden farklı olabiliyor ve bunun satın almadan önce anlamanın bir yolu yok, team markası bazı ülkelere sattığı bellekler içerisine belli oranda kalitesiz bellek karıştırmış olabilir, o ülkelerde kullanıcı bilincinin düşük olması ve yasalardaki boşluklardan yararlanmak istemiş olabilirler, bir model altında satılan tüm ürünlerin aynı donanıma sahip olması varsa yazılım farklılıklarının belirtilmesi lazım ama bu çözümlenmemiş etik bir sorun, aldığınız yere sorunu anlatın değiştirilmesini isteyin tek mantıklı seçenek bu. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 7 Haziran 2012; 0:09:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

yoksa ürünlerin bir kısmı hızlı bir kısmı yavaş anlamında.. Genel bir sorun yani.

Tamamdır, doğrudur ama bu neyden kaynaklanıyor ?

• arkadaşlar bu belleği alıpta test eden varmı, Bimekste indirime girmiş 39,90 TL 32 GB
    Silicon Power touch 835 seri diye birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: my54

arkadaşlar bu belleği alıpta test eden varmı, Bimekste indirime girmiş 39,90 TL 32 GB
    Silicon Power touch 835 seri diye birşey.

Aşağıdaki kaynağa göre 8 mb/sn yazma, 22 mb/sn okuma hızı var (yalnız, kapasite bilgisi detaylı verilmemiş, hangi ürüne ait olduğu net değil) değerlendirme sizin.
    http://techandwe.blogspot.com/2011/12/silicon-power-touch-835-usb-flash-drive.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 13 Haziran 2012; 15:16:44 >

• Hepsiburada

bu ürün nasıl acaba fiyatıda çok uygun geldi 41 TL
    Transcend 32Gb JetFlash 500 Usb Bellek
    okuma 32 / yazma 18 deniyor ama ne kadar doğru yorumlara yazmışlar yazma hızı 12 felan diye yinede iyi değilmi ??
  • Herkese merhabalar kolay gelsin...
    16 gb flash disk almayı düşünüyorum.
    Hp 16 Gb V210W ile
    Kingston 16GB Mini Metal USB Bellek - DTSE9H/16GBZ
    modeli arasında kaldım. Okuma ve yazma hızları tam olarak kaç belirtilmemiş kingstonun...Mesajların arasında yazma hızı olarak 16mb yazmış biri ama ne kadar doğru bilmiyoırum. Çünkü başka bir yerde de yazma hızı 5 mb yazıyordu. Bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim....
  • Transcend JF700 - 8GB.
    Exa'dan 25 TL'ye aldım.
    USB2 Okuma hızı kullandığım JF600'le neredeyse aynı. Yazmada daha yavaş.
    USB3'ü test edemedim. Eder etmez sonucu paylaşırım.

• srlamlar.

arkadaşlar.

yaklaşık 2 aydır flash bellek almak için çıktım yola.

ellerim boş halen.

artık okuma / yazma hızına bakmadan alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

srlamlar.

arkadaşlar.

ellerim boş halen.

Bende hic arastirmadan team sr1 almistim16gb.malzeme kalitesi zayif ama cebinizde fazla bozuk para vs tasimiyorsaniz birsey olmaz.ben nisanda aldim sadece ustundeki siyah parcada bir catlaklik var.16 gb olanlarda herkeste degisik hiz cikiyor gibi ama 32liklerde nasil bilmiyorum.tum bu eksilerini okuma ve yazma hiziyla ortuyor bence.

32 gb suanda teknobiyotikde 65tl.

Bendeki 16ligin degerleri

Usb2 30mb yazma 32mb okuma
    Usb3. 50mb yazma 80mb okuma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

srlamlar.

arkadaşlar.

ellerim boş halen.

Şaka maka hakikaten ben de seninle bellek arıyordum ama bir sonuç elde edemedim ben de hala...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.