Şimdi Ara

Flash Bellekte ki Dosyaların İsmi ve Uzantısı Değişmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar, bugün flash belleği taktım ve dosyaları tek tek geziyordum. Dosyaların tamam hepsi düzgün derken bi dosyaya girdim ordaki resimler çok önemliydi bir baktım hepsinin uzantısı değişmiş ismi değişmiş değişik değişik karakterler olmuş. Açılmıyorlar, taşınmıyorlar silinmiyorlar. Ne yapcağımı bilemedim. Silmekte istemedim çünkü o resimler çok önemli . Ölümsüz anılar hep onlar. Ne yapmam gerektiğimi bilemedim belki başına gelen olmuş ve çözmüştür yardım istiyorum buyrun buda resim ;

Flash Bellekte ki Dosyaların İsmi ve Uzantısı Değişmiş

• Son yıllarda gerçekten başa bela bir virus.

Çözüm Yolları:
    1- EasyRecovery Professional yükleyin. İçindeki dosyaları kurtarın. Daha sonra biçimlendirin.
    2- Flash Bellekte ki dosyaları Winrar ile açın. Dosyaları sağlam göstermesi gerekiyor. Daha sonra yedekleri alın ve biçimlendirin.
  • maşallah flash belleğin içine virüsmü depoladın ne yaptın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

Son yıllarda gerçekten başa bela bir virus.

Çözüm Yolları:
    1- EasyRecovery Professional yükleyin. İçindeki dosyaları kurtarın. Daha sonra biçimlendirin.
    2- Flash Bellekte ki dosyaları Winrar ile açın. Dosyaları sağlam göstermesi gerekiyor. Daha sonra yedekleri alın ve biçimlendirin.

Tavsiyenizi deniyeceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Virüsler herhalde yeri bol gördü gelmişler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefasef

quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

Son yıllarda gerçekten başa bela bir virus.

Çözüm Yolları:

Tavsiyenizi deniyeceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Virüsler herhalde yeri bol gördü gelmişler :)

- Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.