flash bellekteki dosyalarım vardı şimdi bilgisayara taktığımda göremiyorum ama nod32 de tarattırma yaptığımda tek tek kendisi dosyaları tarayabiliyor. flash bellekteki dosyalarımı nasıl çıkarabilirim ?
gizli dosyaları göster de
görünüm - gizli öğeler e tıkladım ama görünmedi. ben dosyalarımı gizlememiştim gerçi
Kasayı yan yatırın.Sorun düzelecektir.
sorunun virüs kardeşim. Combofixle tarat ve tekrar dene olmazsa aşağıdaki işlemi yap. yapmanız gerekenler: Başlat'a tıklayın Çalıştır üzerine şu kodu yazın: CMD siyah bir pencere Açılacak; (Komut İstemi) açın ve aşağıdaki komutu yazın. (Önemli not: Burada flash diskinizin g: sürücüsü olarak çalıştığını varsaydım, siz bunu Bilgisayarım’dan kontrol edip, değiştirebilirsiniz.)
attrib -h -r -s /s /d i:\*.*
burada i yazdığım flash belleğin benim bilgisayardaki atanmış harfidir. sizde bu d e f vb olabilir. Ardından “Enter”a basın. yanıp sönen imlecin bi alt satıra inmesini bekleyin. alt satıra inince flash belleğinize gidin, ve orada oluşan isimsiz klasöre girince dosyalarınızı görürsünüz.
BuuuuMB
kullanıcısına yanıt
başlat \ çalıştır\ cmd exe veya Donatılar - Komut İstemi ne girelim
USB bellek sürücü harfi ve iki nokta üstüste ve enter , örnek G:
attrib -h -s -a -r /d /s (enter)
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler Durden-
Kasayı yan yatırın.Sorun düzelecektir.
şaka mısın ? lütfen konuyla ilgili bilgisi olan yardım etsin... ya çalıştırdan birşey yazıyorduk yada dosya konum istemini açıp ordan bulunuyordu tam hatırlayamıyorum bunun gibi birşeydi.