Bildirim
flash bellek sorunu donanimsa? virüs?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O bahsettiğin dosya görünümü ekranda iken print screen tuşu ile ekranın görüntüsünü alıp buraya koyar mısın?
Usb bellğin marka ve modelini de belirtmeyi unutma lütfen._____________________________ -
marka transcend jf v30 4 gb resimleri böyle ekleyebildim ancak ön izleme yaptıramadım

resimler
[simage][/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey11 -- 6 Mart 2009; 20:14:51 >_____________________________
-
Klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri gösteri işaretleyip "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" kutucuğunun başındaki ticki kaldır.Flash belleğin içine girip bir ss alıp buraya koy lütfen.(ama diski biçimlendirdikten sonra yap bunu) _____________________________ -
hocam 2 dosya çıktı system ve autorun
http://img27.imageshack.us/my.php?image=adszqni.jpg

ama bu bilgisayara format atmıştım diğer bilgisayara takıp bir süre bekledikten sonra bu hale gelsi ama antivirüs programıım flashta bişey bulamadı_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler