Şimdi Ara

flash bellek dosya büyük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün flash bellek aldım 32 gb,4 gb dosya atarken yer yok uyarısı veriyor ntfs olarak biçimlendrmek zorunda kaldım,fat32 de nasıl kullanırım acaba,pc de mi sorun var neden böyle sorun oldu flash la alakalı bir durum mu yardımcı olursanız sevinirim.

• fat32 ye 4 gbdan büyük dosya yazamazsınız. Ya yaptığınız gibi ntfs formatında kullanacaksınız ya da winrar da boyuta göre dosya bölme özelliği var, 4 gbdan küçük partlar oluşturup bilgisayara kopyaladıktan sonra rardan çıkaracaksınız
  • fat32 de 4 gb üstü atılamıyor. ntfs kullanmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv

fat32 ye 4 gbdan büyük dosya yazamazsınız. Ya yaptığınız gibi ntfs formatında kullanacaksınız ya da winrar da boyuta göre dosya bölme özelliği var, 4 gbdan küçük partlar oluşturup bilgisayara kopyaladıktan sonra rardan çıkaracaksınız
    yani normal durum,ne kadar saçma birşey dosya kapyalama çok yavaş oluyor ntfs de sanki.neyse sağol hocam.
  • siyasiyabend S kullanıcısına yanıt
    Müsait olduğunuzda exFat formatını deneyin bir de. fat32 32-bit ve 128 sektörden oluşuğu için 32*128=4096 mb sınırı varmış.
  • Evet herkesin dediği gibi fat32 max 4 gb tek parça dosya atar. Ntfs de atma hızı daha yüksek olur normalde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Evet herkesin dediği gibi fat32 max 4 gb tek parça dosya atar. Ntfs de atma hızı daha yüksek olur normalde.
    flash bellek 3.0 ancak ortalama 10 mb kopyalama hızı,hayal kırıklığı oldu resmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bilgisayar da 3.0 desteklemeli

• quote:

Bilgisayar da 3.0 desteklemeli
    Destekliyor hocam hardisk de kopyalama uçuyor flash bellek de Kingston 3.1 modeli. Ssd başlayacağım pc ye ondan sonra bakalım nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Windows ile alakalı bir sey olabilir o zaman hocam
    Mesela ne yaptıysam usb wifiyi stabil calistiramiyordum sonra sifirdan format attim sorunsuz çalışıyordu wifi.

• quote:

Windows ile alakalı bir sey olabilir o zaman hocam
    Mesela ne yaptıysam usb wifiyi stabil calistiramiyordum sonra sifirdan format attim sorunsuz çalışıyordu wifi.
    bana da windows dan kaynaklı geliyor,orjinal key almıştım internetden 40 liraya onu kullanıyorum ancak lisansız kullanımım daha sıkıntısızdı.dolar uçtu eski pc yi adam edelim dedik adam olacak gibi de değil,ssd gelince format atayım bakalım nasıl olacak.
    Yok hocam korsan orijinal ile alakasi yok. Bir yerdeki hata ya da eksik yüzünden, yazilim bu bir suru sebebi olabilir yazılımsal olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.