Bildirim
flash bellek dosya büyük sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
fat32 ye 4 gbdan büyük dosya yazamazsınız. Ya yaptığınız gibi ntfs formatında kullanacaksınız ya da winrar da boyuta göre dosya bölme özelliği var, 4 gbdan küçük partlar oluşturup bilgisayara kopyaladıktan sonra rardan çıkaracaksınız -
fat32 de 4 gb üstü atılamıyor. ntfs kullanmanız gerekiyor. -
yani normal durum,ne kadar saçma birşey dosya kapyalama çok yavaş oluyor ntfs de sanki.neyse sağol hocam.quote:
Orijinalden alıntı: qazxcv
fat32 ye 4 gbdan büyük dosya yazamazsınız. Ya yaptığınız gibi ntfs formatında kullanacaksınız ya da winrar da boyuta göre dosya bölme özelliği var, 4 gbdan küçük partlar oluşturup bilgisayara kopyaladıktan sonra rardan çıkaracaksınız -
Müsait olduğunuzda exFat formatını deneyin bir de. fat32 32-bit ve 128 sektörden oluşuğu için 32*128=4096 mb sınırı varmış. -
Evet herkesin dediği gibi fat32 max 4 gb tek parça dosya atar. Ntfs de atma hızı daha yüksek olur normalde.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
flash bellek 3.0 ancak ortalama 10 mb kopyalama hızı,hayal kırıklığı oldu resmen.quote:
Orijinalden alıntı: general4242
Evet herkesin dediği gibi fat32 max 4 gb tek parça dosya atar. Ntfs de atma hızı daha yüksek olur normalde. -
Bilgisayar da 3.0 desteklemeli
Destekliyor hocam hardisk de kopyalama uçuyor flash bellek de Kingston 3.1 modeli. Ssd başlayacağım pc ye ondan sonra bakalım nasıl olacak.quote:
Bilgisayar da 3.0 desteklemeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows ile alakalı bir sey olabilir o zaman hocam
Mesela ne yaptıysam usb wifiyi stabil calistiramiyordum sonra sifirdan format attim sorunsuz çalışıyordu wifi.
bana da windows dan kaynaklı geliyor,orjinal key almıştım internetden 40 liraya onu kullanıyorum ancak lisansız kullanımım daha sıkıntısızdı.dolar uçtu eski pc yi adam edelim dedik adam olacak gibi de değil,ssd gelince format atayım bakalım nasıl olacak.quote:
Windows ile alakalı bir sey olabilir o zaman hocam
Mesela ne yaptıysam usb wifiyi stabil calistiramiyordum sonra sifirdan format attim sorunsuz çalışıyordu wifi. -
Yok hocam korsan orijinal ile alakasi yok. Bir yerdeki hata ya da eksik yüzünden, yazilim bu bir suru sebebi olabilir yazılımsal olarak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X