Elimizde 16 gblık flash bellek var. içinde bi firmaya ait özel vista işletim sistemi mevcut. şimdi istiyoruz ki ben bu flash bellegi iso halinde kopyalayayim. ama bunu nasil iso halde kalıp dosya alabilirim ?
ultraiso ile denedim görmüyor sadece cd/dvd sürücülerini görüyor ?
bu konuda yardim istiyorum cok cok acil durumdayim
Kopyalama sonrası amacınız nedir bilmiyorum ancak konu yedeklemek ise sizin yerinizde olsam acronis true image yada türevleriyle flash'ın imaj'ını almayı denerdim.
Magic ISO işini büyük ihtimal görcektir.yanlız full sürüm bul. bilmem anladın mı
amaç şu flashtaki yüklü olan vistayi aynı şekilde iso halde başka flash bellege aktarmak. tabii isosunu alsam başka flasha atmak basit ama iş iso'yu almakta bitiyor. söylenen 2 programida deniycem ayrintilari yazarim.
@vanhelsingson , dostum Magic iso olmadi çünki oda sadece cd/dvd'leri iso aliyor. evet normalde görüyor ama iş iso almaya gelince cd/dvd bölümünü varsayiyor. diğer programi deniycem.
aklıma daemon tools geldi.sanal sürücü oluşturup dosyayı pc yükleyip sanal sürücüden gösterebilirsen olabilir. ama denemedim bilmiyorum. son olarak dosyayı pc ye yükle o şekilde magic isoyu dene.
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
amaç şu flashtaki yüklü olan vistayi aynı şekilde iso halde başka flash bellege aktarmak. tabii isosunu alsam başka flasha atmak basit ama iş iso'yu almakta bitiyor. söylenen 2 programida deniycem ayrintilari yazarim.
ustam eğer sır değilse isoyu flaş beleye nasıl atıyorsun.Ben aramaktan öldüm.
nlite adlı programla dosyalarını iso şekline dönüştürebilirsin.Bu yöntemi kendimde kullandım % 100 çalışıyor.
image burn programını kurun... dosya ve klasörlerden kalıp oluşturma seçeneğini izleyin... dosya ve klasörlerinizi sürükle bırak şeklinde soldaki büyük çerçeve içine atın... sol alttan oluştur komutundan sonra nereye kaydedileceğini soracak.. örneğin masaüstünü seçebilirsiniz... iso dosyasının ismini tayin edin... sonrası kolay...
quote:
Orijinalden alıntı: alia
quote:
hocam o iş basit :) işletim sistemi oldugu için bir cok yazılar var bununla ilgili en basitiyle "flash bellek ile windows kurulumu" diye arartirsanız google'da bilgiler çıkıyor. benım amacim kendi flash diskimde boot edilebilmesi yoksa kopyala yapıştır zaten olur :)
diğer işlemleride deniycem bakalim sonucu yazarım.
walla arkadaşlar bu iso alma programlari hepsi aynı. ben direk olarak almak istiyordum ama olmadi. sizlerinde dedigi gibi dosyalari secip iso yaptım ultraiso ile şuanda imajı aliyor. bakalim umarim boot özelligi kaybolmamiş olur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alia
quote:
hocam o iş basit :) işletim sistemi oldugu için bir cok yazılar var bununla ilgili en basitiyle "flash bellek ile windows kurulumu" diye arartirsanız google'da bilgiler çıkıyor. benım amacim kendi flash diskimde boot edilebilmesi yoksa kopyala yapıştır zaten olur :)
diğer işlemleride deniycem bakalim sonucu yazarım.
d
işte ben de aynen siizn gibi düşünüyorum.yani nasıl neroda kalıbı cdye yazdırıyorsak.
ben sorunumu halletim iso'sunu almadim ama flash bellekten flash bellege atacagim için onuda "windows 7 flash bellek kurulumu" diye aratma yaparsanız çözüme ulaşabilmenız mumkun acikcasi.
gerçi iso'sunu almiştim dosyalarin hepsini ultraiso'ya ekledim o şekilde iso alindi ama bootable oluyormu bilemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme