Şimdi Ara

flasch disk devamlı takılı kalsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • excel dosyalarında tuttuğum bilgilerimi 2 günde bir flach memoriye(çıkarılabilir disk) gönderip yedeğini tutuyorum.çık.disk usb de devamlı takılı dursa içindeki bilgilere zararı olurmu.devamlı takılı olduğu için bir virüs girse çık.diskede bulaşırmı?sistemim çökse çık.diskteki bilgilerde gidermi.?cvp yazacak arkadaşlara teşekürler

• 1.si sen flash diske fazla güvenme yedekleme konusunda foruma bi göz atarsan bi cok uçmuş flash disk gorursun. bilgilerin heba olur.
    2.si devamlı takılı durması usb den elektrik alması demektir. bu durum flash diskler icin eksi bi sorundur. ısınmaya veya yanmaya yol açabilir.

boşver kardeşim takıp çıkarması zormu geldi.
  • cevabımınız için teşekkür ederim.yedekleme konusunda en iyi yol nedir bilgi verirmisiniz.takıp çıkarma konusuna gelince kasa çalışma masasının iyice altında işyerim dar.eğilip el yordamıyla deliği bulmak zor oluyorda
  • Usb uzatma kabloları var, çok ucuza bulabilirsin, biz de aynı sorundan muzdariptik sağolsun bilişim birimi hepimiz için uzatma kablosu sipariş verdi de kurtulduk.
  • artık önünde usb olan kasalar çıktı.onları tercih etmek lazım.eğer yoksa uzatma kablosu en uygunu.ben evde öyle kullanıyorum yoksa kasanın arkasından uzanmaya uğraşılmaz.aslında bir çok usb belleğin yanında uzatma kablosunuda veriyorlar ama demekki seninkinde yok.
    şunuda eklemek isterim usb diskin devamlı usbde kalmasının bir sorun yaratacağını zannetmiyorum.hafıza kartlarıyla benzer çalışma şeklinin olduğunu biliyorum.hafıza kartları telefonlarımızda her an elektriğe bağlı ona rağmen sorun olmuyorsa flashdisklerdede olacağını zannetmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.