Şimdi Ara

FLAŞ:TURKCELL'İN KARI % 21.2 DÜŞTÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • godaman tabaka hariç, Turkcell hep müşteri kaybetmeye mahkum. Ha ben Tcell den memnun değilmiyim. Hayır.
  • Turkcell'in abone sayısı diğer operatörlere yaklaşacak kadar azalmadıkça ciddi indirimli kampanyalar yapması rekabet şartlarından dolayı imkânsız gibi. Birkaç ayda birkaç TL fatura ödeten tarifeler ise diğer yönlere kullanıldığında Turkcell'e zarar yazıyor zaten.

sonu bize yarayacak

> > < <
  • İnternet paketi fiyatını düşürmemekte ısrar etmeye devam etsin
  • turkcell batmaz bu 1
    2ncisi ise hadi battı diyelim işte o zaman daha pahalıya iletişim kurarsınız
  • turkcell batmasın arkadas haklı daha beter kan kaybetsın kı bız vodafonecular ucuz konusalım turkcel zaten batması ımkansız bır kurum cunkı turk mılletının buyuk kesımı aptal o nedenle batmaz bızımde ısımıze gelır zaten, umarım dahada abone kaybeder ve beter olurs bu kansız kurum ...
  • Turkcell batsa diğerleri hayrına iş mi yapacak sanıyorsunuz, tekel şartlarında Vodafone'un da yurtdışında yediği davalar var. Şu an Turkcell'den ucuz olması şartıyla alabilecekleri en çok parayı almaya çalışıyorlar aboneden, sonuçta Turkcell'den ucuz. Turkcell kullanıcı kaybedip üç operatörün kullanıcı sayısı birbirine yaklaşıp ya da eşitlenip üçünün de kârı düşünce toplu kazıklama kararı alırlarsa canımız çok yanar. :)
    Kimse sevabına tarife yapmıyor bu kapitalizmde. :D

Orijinalden alıntı: dbmaster

turkcell batmasın arkadas haklı daha beter kan kaybetsın kı bız vodafonecular ucuz konusalım turkcel zaten batması ımkansız bır kurum cunkı turk mılletının buyuk kesımı aptal o nedenle batmaz bızımde ısımıze gelır zaten, umarım dahada abone kaybeder ve beter olurs bu kansız kurum ...

gerizekalı yorumlar yapma. Türk milletinin içinde aptal varsa onu senin gibiler oluşturuyor ki Türk müsün o da belli değil.yıllardır bu işin içindeyim sana kansız kurumun hangileri olduğunu anlatırım da değmez.

yorum yapacaksan terbiye sınırları içinde yap.

Turkcell in gelir kaybının sebebinin operatörler arası ara bağlantı ücretlerinin devlet tarafından diğer iki operatörün yararına olacak şekilde düşürülmesinden kaynaklandığını duydum. abone kaybı falan değil anlayacağınız olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 8 Mayıs 2011; 16:09:52 >

• Diğer operatörler her yöne indirim yaptıkça Turkcell kazanıyordu bundan, ondan herhalde indirime gittiler. :) Turkcell ara bağlantıda en ucuza verip en pahalıya alıyor. :)

bayiler toplantılarında operatörlerin artık konuşma ve mesajlaşmadan para kazanamadıkları konuşuluyor...
    ben inanamıyorum bunlara..
    (Palm V) (Palm Vx) (Palm m505) (Clié NR70) (Tungsten T) (Tungsten T3) (SE P900) (Treo 600) (Motorola MPx 200) (Nokia 6630) ((Treo 680 + Tungsten T|X)+(Treo 750)) (HTC Touch, TYTN II, Cruise, Diamond, Touch Pro) (iPhone 3G) (iPhone 3GS) (Palm Pre) (iPhone 4) (iPhone 4s) (Galaxy Note) (Galaxy SIII) (Sony Xperia ION) (iPad) (Huawei MediaPad) (iPhone 5)
  • turkcell mi aman aman benden uzak dursun nihayet en sonunda kazıkçı turkcell den kurtuldum arkadaşlar eskidenmiş turkcell'e bağlı kalmak şimdi diğer iki operatörüde denedim hiç mi fark olmaz arasında onca sene bedavaya turkcell den kazıklanmışız turkcell benim hayatımdan çıktı bundan sonrada ömür billah benden uzak dursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 10 Mayıs 2011; 23:16:32 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.