Şimdi Ara

FLAŞ...CEVİZ KABUĞU BAŞLADI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 yıllık -zorunlu- aranın ardından Ceviz Kabuğu yeniden başladı.

Yayınına 1994 Eylül'ünde başlayan ve aralıksız 16 yıl süren televizyon klasiği Ceviz Kabuğu yeniden izleyicisiyle buluştu.

Ceviz Kabuğu yeni bir atılım içinde olan Karadeniz TV'de (KRT'de) 14 Ekim 2011 cuma saat 22.00de ekrana geldi.

Yeni yayın döneminin ilk konusu "OSMANLILAR: YAKMALI MI TAPMALI MI" oldu ve canlı yayına Osmanlıcı yazar Kadir Mısıroğlu ile ADD eski Gn.Bşk.Yrd. Prof. Dr. Ahmet Saltık katıldı. Program ilk gününde de çok büyük ilgi gördü.

Ceviz Kabuğu 2. programdan itibaren seyircili formatıyla iki bölüm halinde ekranda olacak.

Ceviz Kabuğu'nun yayınlandığı KRT uydudan, D-Smart'tan, Tivibu'dan ve internetten izlenebiliyor. KRT bu ay içinde Digitürk'te de olacak.

FLAŞ...CEVİZ KABUĞU BAŞLADI!

Geçen Hafta yayınlanan İlk Programı internetten buldum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 3 Kasım 2011; 15:06:33 >

• videoları ilk mesajda topla bozma asabımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

videoları ilk mesajda topla bozma asabımı

İlk mesaja topladım videoları. Sakin ol şampuan..
  • @Gladiotürk ilk programı biraz seyretmiştim. Kadir hoca çok agresifti. Kafa şişti. Güncel Meydan sitesini sık sık takip ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megazona

@Gladiotürk ilk programı biraz seyretmiştim. Kadir hoca çok agresifti. Kafa şişti. Güncel Meydan sitesini sık sık takip ederim.

Evet kardeşim Güncelmeydan çok güzel bir site. Eski sona ermiş programları dahi bulabiliyorum.
  • severiz kendisini
  • Konuyu okuyan arkadaşlar olumlu yada olumsuz görüş bildirirse sevinirim. Konunun görünmesi açısından. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 Bölümüde izledim geçen haftaki Program harikaymış. Cuma günü saat 10daki programı beklıyorum :)
  • oooo çok iyi haber bu. önümüzdeki ilk program ne zaman?
  • sevindirici...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

oooo çok iyi haber bu. önümüzdeki ilk program ne zaman?

Cuma 22 yazıyor.
  • Saat 11de başlıyor arkadaşlar. http://www.karadeniztv.com.tr/canli-yayin-8-1.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.