The Fighter Collection ve Eagle Dynamics Flaming Cliffs 3'ü Eylül ayı içerisinde yayınlayacaklarını duyurdular.
FC3 eski serileriyle aynı uçaklara sahip olacak ve DCS World için bir modül şeklinde çıkacak.
Başlıca özellikleri:
6DOF kokpit ve F-15C için yeni kokpit modeli Yeni F-15C görevleri Geliştirilmiş iniş ve kalkış uçuş dinamiği A-A füzeler için gelişmiş uçuş dinamiği Güncellenmiş ve geliştirilmiş HUD ve diğer kokpit sistemleri Görevlere lojistik kontrol ekleyen Resource Manager Doğu Gürcistan haritasında gelişmiş harekat alanı Mission editor, özel efektler, yeni modeller, çevre ve yapay zekada sayısız güncellemeler
Fiyatı: 40$
Açıkçası ben pek etkileyici bir özellik göremedim belki yeni F-15C kokpiti olabilir ama tıklanabilir olmadıktan sonra.. :)
Uçuş modeli ve avionikler gerçekçi olmadıkça ve kokpit tıklanabilir olmadıkça bana da pek çekici gelmiyor. F-15 gibi bir uçağın doğru modelini yapmak çok zor, birçok şey gizli tutulduğu için eldeki verilerle doğru kokpit ve avionik modeli yapmak mümkün değil gibi.
Zaten bu kadar modülü ne zaman vakit bulup da öğrenecez, hakkıyla oynayacaz filan... Her modülü öğrenmek 3 ay sürüyor. Ka-50yi yalayıp yutmuştum, A-10 çıktığından beridir hiç oynamadım. Şu an helikopteri kaldıramam bile. Birkaç aydır da A-10 oynamıyorum, bir sürü fonksiyonunu unuttum.
Şimdi P-15 oynamaya başlayacağım, bakalım o nasıl olacak.
Ama F-15 için FC3 pek çekici gelmiyor bana. Belki basit simlerden hoşlananlara çekici gelebilir.