Şimdi Ara

flah ta ufak bi action script? - (Ücretli yaptırılacaktır)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 kategori girişinden oluşan bir flash ım var 3 adet ürün kategorisi açılıyor ve tıkladığında ürüne ait olan sayfaya gidiyor. Ürün kategorisi üzerine geldiği zaman aşağıya 3 farklı dil seçimi için buton indiriyorum. Yalnız imleci ürünün üzerinden çektiğim anda dil butonlarıda gidiyor. İmlec ürün kategorisinden asağıya doğru indiği sürece Dİl butonlarının açılır bi vaziyette kalmasını istiyorum.

Normal bir butona yazılmış bi kod olsa butonun hitap ettiği alanı büyütüp halledeceğim ama action kodlar farklı bi biçimde kodlanmış.

Bunu yapacak flashtan anlayan bir kişi varmı ücreti tarafımızdan karşılanacaktır. Özelden msn adresini gönderebilir.

Edit: Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hates -- 11 Haziran 2008; 9:36:38 >

• arkadasım sana ulasmak istiyorum ama pm atamıyorum
  • pm attım cevap ?
  • Arkadaşlar konu ile ilgili bilgilendirme mesajı atamadım. 3 gündür ortalıkta yıktum Ö.M. cevap veremediğim için kusura bakmayın. Konu forumdan zyklonB arkadaşımız sayesinde çözülmektedir.

Teşekkürler...
  • İstenilen tarafımdan yapılmıştır.
  • Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 18 Haziran 2008; 10:01:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fsh77

İstenilen tarafımdan yapılmıştır.

fsh77 arkadaşımız tarafından 1 günlük bir süre içerisinde kaliteli bir sonuç alınmıştır.

Teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.