Şimdi Ara

Flac Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu programı indirip test eden var mı? 4.3.5'i 2'ye indirip jb kullanarak indirmek için baya uğraştım ama iTunes sağolsun 6 farklı hata verdi. Ben de satın almayı düşünüyorum.
    Program 10 dolar, hiç daha ucuza denk geldi mi size eğer arada indirim yapılıyorsa indirim bekleyeyim.

Satın alırsam eğer Flac şarkıları nasıl atacağım içine, iTunes'ta music sekmesine flac atılamıyor.

Son olarak kendi flac şarkılarımı wawa çevirip iTunes aracılığıyla Alac yaptım ancak yine telefona atamadı. Bunun sebebi ne olabilir?

Şimdiden teşekkürler.

satın aldıgınız zaman o app ın içine,istediğiniz müzik ve videoları itools ile atabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: hakansant

Abi flac ne anlamadım,
    Flash demek istediniz sanırım,
    İtunes degil de itools ile yapılabilir bahsettiginiz olay,
    satın aldıgınız zaman o app ın içine,istediğiniz müzik ve videoları itools ile atabilirsiniz.
    Flac: Free Lossless Audio Codec

edit: Flac versiyonu 25,6 mb olan bir parçanın, 320 kbitlik mp3 versiyonu 8,2 mb tutuyor. Aradaki farkı duyacak kulakla, duyuracak donanım ne kadar yaygındır bilmiyorum.
    Bu arada OPlayer Lite ile de çalabilirsiniz flaclarınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 14 Şubat 2012; 15:54:40 >

• hocam bence flac player ile hiç uğraşma şarkıları direkt apple kayıpsızdan tele atmaya çalış. 10 dolarına yazık olur.

itunes dan sağ tıkla apple loseless a çevir dedin sanırım ondan sonra diğer formatı sil sonra eşzamanlama.
    Bendeki flacler 100 mb.
    Piranha Digital Mp4 pLayer
    19 yıl önce açıldı
    VCD Player
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dbpoweramp bu konuda en iyi çözüm. flac parçalarınızı alac formatına çeviriyorsunuz kesin çözüm

KAWASAKI Ninja-300
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

dbpoweramp bu konuda en iyi çözüm. flac parçalarınızı alac formatına çeviriyorsunuz kesin çözüm

Alac'e çevirip attım, 20 mb lık olanları atabildi telefona 100 mblık, yani daha kaliteli olanları yine atamadı. Hata nedeni support rate.

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

dbpoweramp bu konuda en iyi çözüm. flac parçalarınızı alac formatına çeviriyorsunuz kesin çözüm

Alac'e çevirip attım, 20 mb lık olanları atabildi telefona 100 mblık, yani daha kaliteli olanları yine atamadı. Hata nedeni support rate.

Bilmedigimden soruyorum, alac ile flac farki nedir? Normal bir kulaklik kalite farkini anlayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Bilmedigimden soruyorum, alac ile flac farki nedir? Normal bir kulaklik kalite farkini anlayabilir mi?

alac'a dönüştürürken herhangi bir encoding yapmıyor. dosyanın değeri düşmüyor ama apple'ın tekeline giriyor işte. apple loseless audio codec yani değil 5+1 kulaklık, 1000 liralık ses sistemiyle denesen fark olmaz. normal bir kulaklıkla 320kbps mp3 ile flac arasındaki farkı da pek anlayamazsınız zaten

• Apple kendi adıyla başlayan bir turu kendi cihazına atamıyor ama.
  • Appstore'da flac çalar var. "Oplayer Lite" indirip ücretsiz deneyebilirsiniz. İfunbox kullanarak flac müziklerinizi bu programın documantary dizinine kopyalarsanız İphone müzikleri tanıyacaktır. Çok daha kaliteli olduğu kesin. Jailbreak gerektirmyecek işlemler bunlar.

Orijinalden alıntı: turuncum

Flac: Free Lossless Audio Codec

edit: Flac versiyonu 25,6 mb olan bir parçanın, 320 kbitlik mp3 versiyonu 8,2 mb tutuyor. Aradaki farkı duyacak kulakla, duyuracak donanım ne kadar yaygındır bilmiyorum.
    Bu arada OPlayer Lite ile de çalabilirsiniz flaclarınızı.

Aradaki kalite farkı çok belirgin. Yani arkada çalan enstrümanların tınılarını ve şarkıyı söyleyen kişinin nefesini olduğu gibi hissettiriyor. Her şarkı ortalama 30 mb olunca oluyor tabi

• ne sıkıntılarla uğraşıyorsunuz be arkadaş şu itunes zımbırtısı yüzüden valla acıyorum bazen

biz androidde direk flash bellek gibi atıp flac destekleyen herhangi bir playerla dinliyoruz gidiyor

Orijinalden alıntı: VOLTA

ne sıkıntılarla uğraşıyorsunuz be arkadaş şu itunes zımbırtısı yüzüden valla acıyorum bazen

biz androidde direk flash bellek gibi atıp flac destekleyen herhangi bir playerla dinliyoruz gidiyor

Sen kendi bolumune gitsene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

ne sıkıntılarla uğraşıyorsunuz be arkadaş şu itunes zımbırtısı yüzüden valla acıyorum bazen

Sen kendi bolumune gitsene

ne oldu zoruna mı gitti gerçekleri duymak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.